kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /   Havi horoszkóp   /  

Nagy februári szerelmi horoszkóp

Nagy februári szerelmi horoszkóp
A romantika hónapja

Sokakra romantikus érzelmek és új udvarlók várnak, míg másoknak meg kell dolgozniuk a szerelemért.

Szerző: Papp Zoé
Forrás: Femina.hu

Február a legtöbb jegy számára nem a mindent eldöntő változások hónapja lesz, néhányaknak azonban sorsfordító döntéseket hozniuk.

Így vonzz szerelmet az életedbe!
Így vonzz szerelmet az életedbe!
Pénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerintA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgy14 tárgy, ami elhozza a boldogságot12 szerelemhozó feng shui-ötletHírességek a Halak jegyébenHírességek a Vízöntő jegyébenHírességek a Bak jegyébenSztárok a Mérleg jegyében

Olyan is lesz, aki önvizsgálatra kényszerül, mivel enélkül nem tud rendet tenni a szerelmi életében. Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nem kizárt, hogy egy kicsit mélyebben magadba kell nézned, ha pozitív változást szeretnél a szerelmi életedben. Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok megmérgezzék a párkapcsolatod, és légy gyanakvó a másikkal szembeni előfeltevéseidben, lehet, hogy tévedsz. 8-án a jegyedbe lépő Vénusz felpezsdíti a szerelmi életed, és új udvarlót, heves érzelmeket hozhat számodra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ez a hónap több lehetőséget is tartogat a románcra és a romantikára a horoszkóp szerint, de ne félj kifejezni az érzelmeidet, a másik iránti szereteted és törődésed. Ha valaki iránt érdeklődsz, tedd meg az első lépést. Ha még pár nélkül vagy, február vége új szerelmet hozhat az életedbe, ha pedig párban élsz, ebben a hónapban harmonikusan alakul a kapcsolatotok.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Úgy érezheted, a kapcsolatotokat unalom veszélyezteti, ám mielőtt beletörődnél ebbe, netán kifelé kacsingatnál, érdemes azon gondolkodnod, hogyan dobhatnád fel a dolgokat. Szervezz meglepetésrandit, vagy próbáljatok ki közösen valami olyat, ami mindkettőtök számára újdonságot jelent. Ha még nincs párod, a horoszkóp azt tanácsolja, az önértékelésedet hozd előbb rendbe, és ne mástól várd, hogy megoldja a problémáidat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ebben a hónapban talán több erőfeszítést igényel tőled is, hogy megőrizd a párkapcsolatodban a meghittséget, és ne ássák alá a bizalmat a folyamatos konfliktusok. Légy megértő, és ne csak a másiktól várd, hogy a kedvedben járjon. Ha még nincs párod, ne várd a sült galambot, hanem önszántadból keresd mások társaságát. Hó közepén a horoszkóp szerint esélyed van egy új udvarlóra.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

E hónapban nagyobb változásokra számíthatsz a párkapcsolatban. Nem kizárt, hogy szakításhoz érkeztetek, és jobb, ha hagyod, hogy elváljanak az útjaitok, mint hogy olyasmihez ragaszkodj, ami már nem működik. Akármilyen helyzetben vagy, 7-e környékén lökést kapsz, ami segít a döntésben. Ha még nincs párod, ebben az időszakban talán több esélyes jelölt is érkezik az életedbe, és nem kizárt, hogy közülük kerül ki a leendő párod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Februárban igazán nem lehet okod panaszra, ami a szerelmi életedet illeti, a horoszkóp legalábbis ezt ígéri. Ha még nincs párod, talán már hó elején közel kerülhetsz valakihez, aki még régebben szemet vetett rád, és nem kizárt, hogy ez egy boldog szerelem kezdete lesz. Ha kapcsolatban élsz, különösen jól érzitek magatokat együtt, és még inkább elmélyülhetnek az egymás iránti érzéseitek.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy régi ismerősöd bukkanhat fel újra az életedben, aki alaposan felkavarja az érzéseidet. Ebben a helyzetben te döntesz, és rajtad múlik, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból, ám muszáj határozott álláspontot képviselned, ha arra kerül a sor. Február 7-e környékén furcsa felfedezést tehetsz, vagy érdekes hírt kapsz, ami hatással lehet a szerelmi életedre is. Ha párkapcsolatban élsz, kicsit csendesítsd el az aggódó éned.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha kapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól a pároddal, és ha nem teszel valamit, lehet, hogy végleg elválnak az útjaitok. Gondold át, mit szeretnél! Ha még nincs párod, a hónap végén beléphet valaki az életedbe, akivel hamar egy hullámhosszra kerültök, de az is lehetséges, hogy egy régi ismerősöddel fűzitek szorosabbra a szálakat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kalandosan alakul a szerelmi életed februárban. Sokan kereshetik a kegyeidet, és nem kizárt, hogy magad is tevékenyen részt veszel abban, hogy ne nyugodjanak le körülötted a kedélyek - talán igyekszel a háttérből mozgatni a szálakat. Mindezzel nincs is gond addig, amíg nem mások érzéseivel játszol. Ha párhuzamos kapcsolatokat folytatsz, ideje eldöntened, ki mellett táborozol le, mielőtt két szék között a pad alá esel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Februárban fordulóponthoz érkezhet a szerelmi életed, talán már érzed is a változások előszelét. Ha párkapcsolatban élsz, ne tartogasd magadban az érzéseidet és a gondolataidat. Ha nem mondod el, mi van benned, a másik nem fogja tudni - lehet, hogy épp a kitárulkozásnak lesz döntő jelentősége abban, hogy közeledtek vagy távolodtok. Ha még nincs párod, gondold át, hogy milyen félelmek akadályozhatnak abban, hogy megtaláld.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Igazán romantikus hónap elé nézel Vízöntőként. Ha kapcsolatban élsz, eddigi figyelmedet és felelősségvállalásodat most mélyebb elköteleződéssel jutalmazza a párod - engedd meg neki, hogy közelebb kerüljön hozzád. Ha még nincs párod, a hónap közepe megfelelő időszak a hódításra, most csak rajtad múlik, hogy kit csavarsz az ujjad köré.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Varázslatos hónap elé nézel, és az elkövetkező időszakban növelheted a személyes vonzerődet. Most lehetőséged van bevonzani az életedbe bármit, amit szeretnél. Könnyen elbűvölöd a környezeted, és közvetett módszerekkel érheted el, amit akarsz, anélkül, hogy bármit is erőltetnél. Fordíts figyelmet a megjelenésedre, és újíthatsz valamit a stílusodon is.

Még nincs hozzászólás

Hol áll a Vénuszod? Ezt szereti benned a legjobban a férfi

Nézd meg, melyek a leginkább szerelemre csábító tulajdonságaid a horoszkóp szerint.
Ezotéria

Melyik napon születtél? Ez a férfi illik hozzád

Tudni szeretnéd, milyen tulajdonságokat érdemes keresned a férfiban, ha boldogságra vágysz? Születésnapodból kiderül.
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.