kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Felkelés időpontja számmisztika

Hány órakor keltél ma fel? Ennyire számíthatsz boldog napra

A vekker csörrenésének hangja nem a kedvencünk, pedig az a pillanat boldogságot hozhat.

Forrás: Femina.hu

A vekker hangja nem a kedvenc hangod? Mostantól az lehet, még ha vissza is húz az ágy. Az időpont ugyanis, mint szám, a számmisztika szerint boldogságot vonzhat a napodba. Gondolj vissza, ma reggel mikor ébresztett az órád, és tudd meg, mennyire és miben hozhat ez számodra örömöt.

A választ a lenti leírásban találod. Hogy megtudd, melyik szól neked, ébredésed óráját kell csupán alapul venned, a percet nem. Lent 1 órától 24, azaz 0 óráig soroljuk az időpontokat, így éjszakai műszakosként vagy rendkívüli munkarenddel rendelkezőként is megtalálod a neked szóló számmisztikai jóslatot.

Miben és mennyire lesz boldog napod ma?

Keresd ki ébredésed óráját, és olvasd el, mennyire lesz ma boldog napod, és miért!

1 - ma igazán boldog napod lehet, melyet egy kreatív ötletednek köszönhetsz majd. Főnöki dicséret vagy más elismerés várhat.

2 - egyik barátod aranyozhatja be a napod, akivel egy jó beszélgetés vagy egy közös kaland várhat.

3 - ma az önkifejezésben lelheted örömöd. Akár művészeti alkotás során teszed ezt, akár más formában, érezheted, sikerrel tolmácsolod magad általa.

4 - boldog napod lehet, mert végre sikerülhet, amire vártál. Reménykedésed tárgya előmenetelt is jelenthet, de egy vágyott tárgyról, dologról is lehet szó.

5 - örömmel és elégedettséggel tölthet el ma, hogy egy új helyzetbe csöppenve remekül helytállhatsz.

6 - ha szerelemre vágysz, ma utolérhet a boldogság, és szíved ajtaján bekopogtathat az igazi. Párban a kedveseddel töltött idő tehet nagyon boldoggá.

7 - örömteli napod lehet ma, amit annak köszönhetsz, hogy egy szellemi feladatban ügyesen helytállsz majd.

8 - a pénzügyek terén ma minden számodra kedvezően alakulhat, ami igazán nagy boldogsággal és sok lelkesedéssel tölthet el.

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek
Közelgő szerelmet jelző álomképekMit jelentenek az álmaid?Bőséget bevonzó tárgyakIlyen vagy nőként a számmisztika szerintÍgy hatnak a bolygók az életedre!8 balszerencsét hozó tárgySzámmisztika és karrierMit mond a számmisztika a férfiról?12 gyakori rémálom gyerekeknél14 tárgy, ami elhozza a boldogságot

9 - munkahelyeden a mai napon sikerek várnak, az ebből fakadó öröm pedig igazán boldog napot varázsolhat neked.

10 - ma tudomásodra juthat, hogy amiről eddig csak álmodozni mertél, valóra válhat. Mindez nagy boldogsággal tölthet el.

11 - egy örömteli megismerkedés vihet színt és örömöt a napodba, és tudhatod, mindez hosszú távú lesz.

12 - bár a napodban lehet egy negatív pillanat, az utána következő pozitív fordulat megnyugvást adhat. Este már boldogan alszol el.

13 - noha ez a nap tartogathat kihívásokat, kitartásodnak hála, melyet a számok energiáitól is kapsz, végül minden jól alakul, és örömmel térhetsz haza.

14 - az anyagiak terén ma különösen jól alakulhatnak a dolgaid, és ez nagy örömmel tölthet el téged, boldoggá téve a napod.

15 - a munkahelyeden kapott elismerés, melyet tehetséged és hozzáértésed mellett a számok pozitív energiáinak is köszönhetsz, nagy örömmel tölthet el.

16 - ha ez a mai nap számodra az újrakezdés napja, tudd, és örülj annak, hogy ez a fejezet boldogságot hozhat. Ha ez nem az újrakezdésé, gondold át, miben lehetne az.

17 - egy szerencsés fordulat megmenthet egy kellemetlenségtől, illetve kihúzhat egy rossz helyzetből. Napod boldogan és gondtalanul zárhatod.

18 - a mai nap konfliktusmentesnek ígérkezik, ami nagy örömmel tölthet el. A békét, ami napod uralhatja, a számok energiáinak is köszönheted.

19 - ma sorozatos szerencse kísérhet utadon, ami nyilvánvalóan jó hatással lehet közérzetedre, hangulatodra. Napod remek lehet.

20 - boldogsággal tölthet el, hogy egy kitűzött, komoly célod ma végre elérheted. Örömöd bearanyozhatja napod, mosolyod pedig másokét.

21 - munkahelyi sikered egy megérdemelt főnöki dicséret kíséretében igazán boldoggá tehet.

22 - érezheted, ez a nap más, mint a többi, hiszen ma képessé válhatsz magad mögött hagyni valami rosszat. Mindez megnyugvást és boldogságot ad.

23 - bármibe fogsz, ma sikerrel járhatsz. Kezdetben ezt magad sem értheted, ne is keresd tovább az okát: a válasz a számokban rejlik.

24 - 0 - a szívügyeid ma kedved és reményeid szerint alakulhatnak, a boldogságot tehát tökéletesen alakuló szerelmi életed hozhatja meg ezen a napon. A 0 a lehetőségek száma, ma a legmerészebb álmod is valóra válhat.

Még nincs hozzászólás

Gyakran látott szám

A gyakran visszatérő számok nem véletlenül kísérnek el téged.
Ezotéria
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.