kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Erotikus horoszkóp

Erotikus horoszkóp
Tudd meg, milyen az ágyban!

Szeretnéd tudni, hogy te vagy éppen kedvesed milyen az ágyban? Vagy az érdekelne, hogy kiszemeltedtől mire számíthatsz? Most megtudhatod!

Szerző: Kicsindi Gabriella
Forrás: Carysma

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Gyorsan, határozottan és rámenősen ismerkedik. Gyakran a lényegre tör, éppen ezért sokszor előfordul, hogy megfeledkezik az előjátékról, és amilyen gyorsan lerohanja az embert, olyan gyorsan végez is.
Féltékenykedéssel nem vesztegeti az idejét, mert tudja, hogy gyorsan talál másikat.

Erogén zónája: fej, szemhéj.

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Amikor egy Bika éhes, akkor szinte semmit sem lehet vele kezdeni, egyszerűen használhatatlan. Így nem meglepő, hogy nála az előjáték az evéssel és az ivással kezdődik, utána viszont már nem lehet ok a panaszra.
Érzéki, romantikus és hűséges. Nagyon boldog tud lenni, ha örömet szerez a társának.
Szereti kisajátítani a partnerét, és nagyon sokszor hajlamos féltékenykedésre, még alaptalanul is.

Erogén zónája: nyak, száj, fülcimpa.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A szerelemben is kíváncsi, az örömszerzésben sokoldalú, játékos, mindent ki akar próbálni, és mindig tud különleges meglepetést szerezni. Mély érzelmek kimutatása nem tartozik az erősségei közé. Annyira intellektuális, hogy érzelmek nem kapnak kifejezést. Vágyait nem a testbeszédén keresztül fejezi ki, hanem inkább szóban. Már az ismerkedésnél kétértelmű célzásokat tesz. Vigyázat, nemcsak a szeme, hanem a keze is egyszerre mindenütt ott van.

Erogén zónája: karok, vállak, mellkas, mell, mellbimbó, tenyér, ujjak.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)


A Ráknak a gyengédség és a simogatás sokkal többet érnek, mint maga a szex. Kicsit több időre van szüksége, hogy feloldódjon és ráhangolódjon, de ha megnyílik, a párjának sem lesz hiánya a kényeztetésben. Az első érintéseknél párszor hátrál, de közben a lelke mélyén alig várja, hogy átadhassa magát testestől-lelkestől partnere szoros ölelésének. Aki nem szeretné megtapasztalni ollói élességét, csak akkor közeledjen felé, amikor jól kialudta magát.

Erogén zónája: nyak, hát, keblek, has.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szerelemben is király, és a feltételeket is ő szereti diktálni. Rendkívül tüzes, heves, elképesztő az ereje és a kitartása. Úgyis tudja, hogy megkapja, ami jár neki, ezért inkább partnerére figyel.
Nagyvonalú és kényeztető az ágyban is, órákig bír szeretkezni, de utána hagyd aludni, mert nagyon harapós tud lenni.

Erogén zónája: a háta, főleg a gerinc környéke, szívtájék, has.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)


A többi jegyhez képest visszafogottabb, kevésbé kezdeményező, viszont nagyon türelmes és hűséges típus. Gondoskodó társra van szüksége.
Partnerválasztásnál óvatos, megfontolt, válogatós. Érzelmeit a racionalitás befolyásolja. Nehezen olvad fel. Leginkább a gyakorlati dolgokban fejezi ki szeretetét – segít a háztartásban, főz, bevásárol, masszíroz.

Erogén zónája: alhas, köldök.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szereti, ha mindennek megadják a módját, és nem rohanják le azonnal, csak szépen fokozatosan közelednek felé. Mindennél fontosabb számára az érintés és a simogatás, anélkül szeretetlenség érzése van. Csak akkor érzi jól magát, ha megbizonyosodik arról, hogy a partnerének is jó volt. Nagyon jó érzékkel rá tud tapintani arra, mivel lehet legjobban hatni partnerére.

Erogén zónája: deréktáj, combárok, fenék.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A Skorpió jegyében született ember rendkívül szenvedélyes, mindig van kedve a szexhez, és komoly elvárásai vannak. Óriási energiákkal rendelkezik, és azokat sokáig be tudja osztani! Előjáték gyors és rövid. Partnere legtitkosabb vágyait és kívánságait kinyomozza. Miközben teljes odaadást követel, nehezen mutatja ki érzelmeit. Skorpió Vénuszú ember hajlamos érzelmileg birtokolni, de keveset ad.

Erogén zónája: ágyék, nemi szervek.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kiváló fantáziájának köszönhetően mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal. Játékos, tüzes és szenvedélyes.
Mellette a szerelem soha nem unalmas, de ő sem szeret unatkozni. Nem érdemes őt sokáig egyedül hagyni, mert gyorsan talál valaki mást.

Erogén zónája: comb, csípő, ülep.

Bak (XII. 22. - I. 19.)


Első ránézésre ridegnek tűnhet, ám ez ne tévesszen meg senkit a Bak esetében! Amilyen hűvös ugyanis nappal, olyan forró, szenvedélyes, sőt még gyengéd is éjszaka - de csak akkor, ha az összes feladatát elvégezte.
Lassan olvad le róla a jég, de ha bemelegszik, a Bak annál csodálatosabb élményeket tud szerezni párjának.

Erogén zónája: térdhajlat, gerinc, mellek.

Vízöntő (I. 20. - II. 19.)

Semmiféle extrém helyzettől nem riad vissza, sőt! Ez izgatja a legjobban. Minden trükköt ismer! Trükkjeivel még egy hóember érdeklődését is fel tudja kelteni. Egyszerre képes a barát, a pajtás és a szerető szerepét betölteni kedvese életében. Hűséges típus, csak megfelelő függetlenséget kell neki nyújtani, különben könnyen odébbáll.

Erogén zónája: vádli, boka, külső és belső lábszár.

Halak (II. 19. - III. 20.)

A Halak nem az a hódító típus, inkább hagyja, hogy elcsábítsák.
Rendkívül cizellált lelkületű. Ha csak egy picit érzi, hogy nem figyeltek fel rá, inkább feladja. Szeretve bárki álmait valóra váltja, és még a csillagokat is lehozza az égről. Hűséges, alkalmazkodó, és annyira odaadó és gondoskodó képes lenni, hogy közben elveszíti saját egyéniségét. Magába a szerelembe szerelmes.

Erogén zónája: lábujjak, talp.

Még nincs hozzászólás

Kínai szexhoroszkóp - Milyen az erotikus kisugárzásod?

Míg egyeseknek nem okoz gondot feloldódni az ágyban, másoknak ez problémás. Te hogy állsz ezzel?
Ezotéria

Milyen a szexualitásod? - Horoszkópod elárulja

Míg egyeseknek nem okoz gondot szexualitásuk vállalása, mások számára korlátokba ütközhet érzéki oldaluk előtérbe helyezése.
Ezotéria
Főzőiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.