kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Előző élet emlékei

Jelek, hogy emlékszel az előző életedre: olvasd őket, és tudd meg, hogy ki voltál

Ha kicsit odafigyelsz, kiderítheted, ki lehettél.

Forrás: Femina.hu

Ha több ideje is vagy már ezen a világon, mint hogy fel tudd idézni előző életed részleteit - gyerekkorban tetten érhető a képesség -, korábbi inkarnációd mégsem marad felfedezetlenül, amennyiben kíváncsi vagy rá.

Csupán akarnod kell, és kérdéseid előző életeddel összefüggésben nem maradnak megválaszolatlanok.

Előtörő emlékek

A reinkarnációban hívők ugyanis úgy tartják, a korábbi inkarnációból maradt emlékfoszlányok mindenkiben ott maradnak akkor is, ha nem tudja mindenki felidézni azokat. Akkor azonban, ha olyan dolog történik, ami összefügg a korábbi élettel, tehát egy olyan helyen jár az ember, ahol előző életében élt, vagy olyasvalakivel találkozik, akit akkor is ismert, az emlékezet működésbe léphet.

Az előtörő emlékek természetesen nem tűéles konkrétumok, legalábbis leggyakrabban, hanem egy furcsa érzés - őt láttam már, pedig tudom, hogy nem ismerem; itt jártam már, pedig tudom, hogy most jöttem először... - köntösében érkeznek, melyet a legtöbben nem tudnak mire vélni, és legyintenek. Ezt az érzést kell megragadnod, ha előző életedről szeretnél többet tudni. Minden, az érzést kiváltó részlet egy mozaikdarab ugyanis, melynek segítségével képet alkothatsz előző inkarnációdról.

Árulkodó jelek

Képgalériánk segít neked abban, hogy milyen hétköznapi események, jelenségek formájában találkozhatsz az előző életedről mesélő jelekkel. Ezeket figyeld!

14 jel, hogy kísért az előző életed
14 jel, hogy kísért az előző életed
Így hatnak a bolygók az életedre!14 tárgy, ami elhozza a boldogságotMiről árulkodnak a tenyered vonalai?Így tisztítsd meg a karmád!Bőséget bevonzó tárgyakÁlmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek8 balszerencsét hozó tárgyA 12 legnépszerűbb, szerelmet hozó tárgyPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani

Még nincs hozzászólás

Dobókocka jóslás szerelem

Kettő dobókocka kell csupán, és kiderül, mi vár a szerelemben: pillanatok alatt kész a jóslás.
Ezotéria
Karácsonyi mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.