kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Egészséghoroszkóp tavasz 2016

Tavaszi egészséghoroszkóp: május végéig erre számíthatsz

A tavasz csodás évszak, de vajon az egészséged is kifogástalan lesz?

Forrás: Femina.hu

Ha egészség van, minden van - szokták mondani, és van is ebben igazság, hiszen sem a gazdagság, sem egy szép utazás vagy egy munkahelyi siker nem hoz igazi boldogságot, amennyiben ez hiányzik. Joggal érdekelhet tehát téged is tavaszi egészséghoroszkópod.

Melyik őrangyal vigyáz rád?
Melyik őrangyal vigyáz rád?
Miről árulkodnak a tenyered vonalai?Így hatnak a bolygók az életedre!Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintSzerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy vonzz szerelmet az életedbe!Mit jelentenek az álmaid?Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szeretőBőséget bevonzó tárgyak

Vajon mit ígérnek neked a csillagok május végéig, és mi az, amire vigyáznod érdemes? Keresd ki a csillagjegyed, és megtudhatod a választ!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ne feledd, az évszakok közül a tavasz talán a legszeszélyesebb, amikor is az időjárás egyik napról, sőt, napszakról a másikra változhat. Fontos, hogy odafigyelj, okosan öltözködj, és elkerüld a gyakori megfázást, amire a csillagok állása szerint ellenkező esetben nagy esély van. A réteges öltözködés jó megoldás lehet, és semmiképpen se gondold, hogy már nyár van: egy-egy meleg kardigán, zártabb cipő még májusban is jó szolgálatot tehet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár a tavaszt megúszhatod megfázás vagy egyéb komolyabb probléma nélkül, sajnos a tavaszi fáradtság végig elkísérhet. Alvásigényed megnőhet, fáradékonyabb lehetsz a szokásosnál, valamint a munka sem mindig megy gördülékenyen. Törekedj arra, hogy mindennap legyen meg a megfelelő mennyiségű pihenésed, illetve igyekezz minél több vitamint, értékes tápanyagot bevinni a szervezetedbe, hogy ne gyengülj le.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ahogy az idő jobbra fordul, egyre energikusabbnak érezheted magad. Mindennap jókedvűbb és erősebb lehetsz, amit a környezeted is észrevehet. Most érdemes elkezdened sportolni, hiszen a kitartásod mindenképpen meglehet hozzá. Szerencsére sem a megfázás, sem más betegség nem fenyeget a csillagok állása szerint, amennyiben vigyázol magadra, és odafigyelsz arra, hogy szinten tartsd jó közérzeted.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A munkahelyi stressz sajnos időről időre hatalmába keríthet, és ezt sajnos a közérzeteden is megérezheted. Gyakorta utolérhet a fejfájás, és sajnos könnyen lehet, hogy a vérnyomásod is fel-felszökik. Az étvágyad sem mindig lesz az igazi, mivel a gyomrodat is megviselheti az idegeskedés. Fontos, hogy ezen úrrá tudj lenni. Mindenképpen pihenj eleget nap mint nap, és próbáld könnyebb szívvel venni a megoldandó feladatokat, hiszen a stressz csupán hátráltat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Tavasszal sokat tartózkodhatsz a szabad levegőn, ám ennek nemcsak előnye, de hátránya is lehet. Amennyiben allergiás vagy, sajnos megviselhet a pollenek megjelenése. Továbbá a tavaszi idő változékonysága megtréfálhat időnként, így egy-egy kisebb nátha esélyes lehet. Ha ezt szeretnéd elkerülni, érdemes odafigyelned reggelente öltözéked megválasztására, illetve biztos, ami biztos, esernyővel útra kelni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Étvágyad igen nagy lehet a tavasz folyamán, ami részben annak köszönhető, hogy fizikailag alapvetően jól érezheted magad, részben pedig annak is, hogy a hosszú tél után a szervezeted töltődni vágyhat. A vitaminpótlás és a tápanyagban gazdag ételek fogyasztása fontos, ám mindig ügyelj  a mértékletességre. Amennyiben nem figyelsz erre, nemcsak a vonalaid bánhatják, hanem a gyomrod is. Próbálj ezekre odafigyelni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A tavasz a szerelem évszaka, ami talán nálad is szerepet játszhat abban, hogy kissé dekoncentráltabb lehetsz. A munkahelyen nem mindig mehet könnyen a nagyobb odafigyelést igénylő feladatok elvégzése, könnyen előfordulhat, hogy még hibát is vétesz. A koncentrációs nehézségek miatt a csillagok állása szerint egy baleset sem kizárt, feltételezhetően nem komoly, csupán apróbb, például egy konyhai malőr.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az évszak során szinte ragyoghatsz, ami egyfelől jó egészségednek, másfelől jó hangulatodnak is köszönhető. Az egyre derültebbé váló idő pillanatok alatt feldobhat, így sokat mosolyoghatsz tavasszal. A pozitív érzések szinte táplálói lehetnek a szervezetednek, úgy érezheted, kicsattansz. Ha tervezed, hogy sportolni kezdesz, akkor ebben az évszakban érdemes, mivel most megvan hozzá az erőd és kitartásod, ami lendületet adhat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A hosszú tél után kimerülhettek szervezeted vitaminraktárai, amire mindenképpen érdemes odafigyelned ebben az évszakban. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, hogy ismét energikussá és erőssé válhass. A tavaszi fáradtság számára sajnos könnyű préda lehetsz, de ha erre odafigyelsz, akkor túljárhatsz az eszén. Szerencsére semmilyen komolyabb probléma nem ér utol tavasszal a csillagok előrejelzése szerint, de mindig figyelj magadra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha nem voltál egy ideje szűrővizsgálatokon, akkor ezeket ebben az évszakban mindenképpen érdemes lehet beiktatnod. Lehet, hogy elindulni nehéz, de később nyugalommal és büszkén tekinthetsz vissza, hogy megtetted. A csillagok arra intenek most ugyanis, hogy jobban figyelj oda egészségedre, amiben a szűrővizsgálatok, legyen az egy teljes vérkép vagy nőgyógyászati szűrés, elengedhetetlenek. Határozd el magad, és ess túl ezeken!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Sajnos egy komolyabb megfázás sorra jöhet a tavasz során, de csak akkor, ha nem teszel ellene. Annak ellenére, hogy egyik nap jól érzed magad a bőrödben, másnap jöhet a baj, mindez odafigyelés kérdése. Mindig figyelj arra, hogy ha tömegközlekedéssel utazol, kerüld a másokhoz való közeli elhelyezkedést, és állj arrébb, ha beteg ember is utazik. Figyelj a sűrű kézmosásra és a vitaminbevitelre is. Tavasszal légy tehát tudatos, hogy elkerüld az esetleges betegséget.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Amennyiben van káros szenvedélyed, ez az évszak hozhatja el a fordulatot életedben. Most ugyanis megszülethet benned az elhatározás, hogy feladd, és ehhez a csillagok elég kitartást is ígérnek. Egészséged alapvetően jól szolgálhat az évszak során, sem komolyabb baj, sem baleset nem fenyeget, amennyiben odafigyelsz ezek elkerülésére. Fontos azonban, hogy az étkezésedbe vezess egy kis rendszert.

Még nincs hozzászólás

Gyakran látott szám

A gyakran visszatérő számok nem véletlenül kísérnek el téged.
Ezotéria

Üveg nyitása

Az, hogy melyiket mozdítod meg, nagyon árulkodó rád nézve: tudd meg, mit mesél!
Ezotéria
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.