kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Ezotéria   /  

Hogyan vezesd a pasit az orránál fogva?

Hogyan vezesd a pasit az orránál fogva?
Csillagjegye megmutatja

Szeretnéd magadba bolondítani, csak nem tudod, hogyan? Tudd meg a csillagjegyét, és vezesd az orránál fogva!

Szerző: Magdus Erna
Forrás: Femina.hu

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfiakról mindent elmond, hogy ebben a csillagjegyben született maga Casanova is. Ezért figyelmét nem könnyű lekötni, mindig újabb és újabb áldozatok után néz. Szereti a kihívásokat, úgyhogy semmiféleképpen ne bújj vele ágyba az első randin. Viszont ne is nagyon kéresd magad, hiszen a párválasztás szempontjából nagyon fontos számára, hogy az ágyban is összhangban legyetek. Szereti, ha egy lány független, és nem akaszkodik rá. Ne bombázd sms-ekkel és email-ekkel, hagyd, hogy ő kezdeményezzen. A butuska cicababák taszítják, fontos számára egy nőben a humor és a titokzatosság.

Randi-tipp: egy különleges hangulatú pubba vagy teaházba hívd el! Ne viselj túl kihívó ruhát. Fontos, hogy természetes legyél!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy Bika férfi szívét azért nehéz meghódítani, mert a tökéletes nőt keresi: nemcsak külsőleg kell tip-topnak lenned, hanem az is fontos, hogy bármilyen témáról el tudjatok beszélgetni. Nem beszélve arról, hogy nem árt, ha konyhatündér is vagy, mert imádja a hasát. Általában első látásra eldönti, hogy tetszel-e neki, szóval, ha nem mutat feléd érdeklődést, jobb, ha továbbállsz. Viszont ha tetszel neki, akkor bármit elkövet, hogy megszerezzen. Ne mondj neki ellent, és ne kezdj különféle játszmákba. Ha egyszer is hazugságon kap, azt nehezen bocsátja meg.

Randi-tipp: készíts piknik-kosarat sok finomsággal és egy üveg borral, és hívd el valahova kirándulni!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfit nem nehéz meghódítani: már egy kedves mosolyt is kezdeményezésnek tekint, és ha nevetsz a poénjain, felhívtad a figyelmét. Szereti tenni a szépet, de a döntő lépésnél sokszor elbizonytalanodik. Ezért keresi a határozott nőket, akik nem kertelnek túl sokat. Szeret beszélni magáról, érdemes őt minél nagyobb csodálattal hallgatni. Azonban nem egoista, számára is fontos, hogy felnézhessen partnerére. Számíts rá, hogy az ismerkedés szakaszában nemcsak neked udvarol, ezért nem árt neked is féltékennyé tenned néha. Hosszútávon úgy tudod megtartani, ha nem tartod rövid pórázon, és nem korlátozod a szabadságát.

Randi-tipp: nem a tervezett randik híve, szereti a meglepetéseket. Készülj fel arra is, hogy hirtelen betoppan hozzád, és a legőrültebb dologgal áll elő! Semmire ne mondj nemet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Mivel kiszámíthatatlan, és hangulata is folyton változik, nincs hozzá biztos recept. Sosem lehet tudni, mire gondol igazán, és mivel bizonytalan, nehezen kezdeményez. Győzd meg róla, hogy te egy olyan lány vagy, akinek érdemes megnyílnia, melletted biztonságban van, és nem csapod be. Két hezitáló ember ritkán jut dűlőre egymással, úgyhogy ha kezdeményez, ne utasítsd vissza, mert nem szokott második esélyt is adni. Mivel nagyon romantikus és érzékeny, csábítási ösztöneit felkeltheted, ha elveszett királylánynak látszol, aki várja az ő hercegét.

Randi-tipp: egy meghitt hangulatú étterem, ahol táncolni is lehet. Utána hívd el egy csillagnéző sétára!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kihívó dekoltázzsal és kétértelmű célzásokkal hamar célt érhetsz az Oroszlánnál. Azonban sose támadd le, hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Szereti nyeregben érezni magát, finoman éreztesd vele, hogy teljesen odavagy érte. Kezdetben ne beszélj túl sokat magadról, de minden találkozáskor árulj el magadról valami izgalmas titkot. Az átlagnál fontosabb számára a tökéletes külső, de azt nem szereti, ha egy lány azon görcsöl, hogy letört a körme. A laza, de szexi kisugárzású lányokat kedveli, akik még mackónadrágban is nőiesek tudnak maradni. Legyél kihívó és kacér, fogadd bókjait és udvarlását, és máris megnyerted a szívét!

Randi-tipp: nem valószínű, hogy engedné, hogy te döntsd el a randi helyszínét. Ha mégis, akkor ajánlj neki olyan helyet, ahol kiválóságát bizonyíthatja: bowling, biliárd.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi szívesen barátkozik az ellenkező neműekkel, ezért nehéz kiszámítani, mikor gondolja komolyan a dolgokat. A másik probléma, hogy ismerkedési technikája nem túl kifinomult, legtöbbször az „Én Szűz vagyok! Na nem úgy!” típusú poénokkal próbál hódítani, ezért lehet, hogy jobb, ha te ragadod magadhoz a kezdeményezést! A harsány és közönséges nők elijesztik, kislányos báj és kedvesség szükséges elcsábításához. Nagyon érzékeny, és fent hordja az orrát, úgyhogy ne kritizáld még viccből sem, mert az egyből elveszi a kedvét a folytatástól.

Randi-tipp: kezdetben kerüld a vacsorázós-kávézós randikat, inkább keressetek olyan programot, ami oldja köztetek a feszültséget, és utána tudtok már jókat beszélgetni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Legyél nagyon nőies és kifinomult, hiszen felkelti érdeklődését, ha egy nő sokat ad magára. Főleg a visszafogottan szexi vagy elegáns ruhákba bújt hölgyeket tartja vonzónak. De nemcsak a külső a fontos számára, nem szereti az „egyen nőket”, mindig kell számára valami plusz, egy érdekes szexepil, amibe beleszeret. Bár rendkívül szentimentális alkat, és a hódítás sikerességének érdekében bármit bevetne, ne csábulj el könnyen: érzelmei akkor válnak mélyebbé, ha minél jobban meg kell érted dolgoznia. Azonban a lelkében lévő egyensúlyra vigyáznod kell: ha észreveszi, hogy csak a bolondját járatod vele, hamar kereket old.

Randi-tipp: társaságban tud a leginkább érvényesülni, úgyhogy ne ragaszkodj feltétlenül hozzá, hogy csak kettesben találkozzatok! Legyél kacér, halmozd el bókokkal!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Mivel ez a jegy az egyik legszélsőségesebb és legkiszámíthatatlanabb, elcsábításához is nagyon széles eszköztárra van szükség, nem beszélve arról, hogy mennyi türelemre is. A Skorpió férfi nem engedi befolyásolni vagy manipulálni magát, ha első látásra nem tetszik meg neki valaki, annak nincs a továbbiakban esélye. Az életvidám és a sugárzóan érzéki nőket keresi, akik mellett biztonságban érezheti magát. Legnagyobb ellensége a hazugság: bár ő maga mindig keresi a kiskapukat, párjától a legkisebb füllentést is halálos bűnnek veszi. Sose tegyél megjegyzést a ruhájával kapcsolatban, ne kritizáld a viselkedését, mert a sértéseket kétszeresen adj vissza!

Randi-tipp: különleges és egyedi helyre csábítsd el, például egy keleti hangulatú teázóba vagy japán étterembe! Mivel nagyon szenvedélyes, valószínűleg egy salsa partira se mond nemet!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Általában ő a társaság bohóca, nyílt és barátkozó természetéből fakadóan szívesen ismerkedik és tréfálkozik bárkivel. Mindenkiben keresi a nagy őt, de igazából nehezen lesz szerelmes. Úgy lehet hozzá közel kerülni, ha mindig nevetsz a poénjain, és türelmesen végighallgatod. Bár könnyen teremt kapcsolatokat, ezek általában felszínesek, pedig arra vágyik, hogy valakinek igazán kiönthesse a szívét. Ha úgy érzi, megbízhat benned, akkor nyert ügyed van. A szerény és őszinte lányokat szereti, különösen taszítja, ha valaki folyton megjátssza magát. A szexben fontos számára a szerelem, úgyhogy ne kezdeményezz túl korán, várd meg, hogy ő tegye meg az első lépést!

Randi-tipp: mivel nem szeret otthon ülni, a legjobb, ha valami szabadtéri programot szervezel. Derítsd ki, mi a kedvenc sportja, és kísérd el egy mérkőzésre!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mivel életét általában a munkának vagy sportnak szenteli, ha szeretnél hozzá közel kerülni, azt kell éreztetned vele, hogy nagyon alkalmazkodóképes vagy. Általában egy ideált hajszol, ha ebbe beleillesz, akkor a kisujjadat se kell mozdítanod, bármit megtesz, hogy elcsábítson. Ha nem, akkor elég nehéz lesz vele a dolgod, főleg mivel nem jön be neki, ha egy nő kezdeményez. Ezért érdemes barátként közelíteni hozzá. Bár elég zárkózottnak mutatja magát, valójában szívesen beszél magáról. Ha látja, hogy azonos az érdeklődéseket, és ha észrevétlenül nélkülözhetetlenné válsz számára, akkor a kezdeti hidegsége elmúlik.

Randi-tipp: egy kellemes és nyugodt hely, ahol halk zene mellett könnyedén feloldódik. Szerelmi ügyekben bizonytalan, ezért ne lepődj meg, ha csak a harmadik randi után csókol meg!

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Gyengéi az öntudatos és energikus nők, akik hozzá hasonlóan színes egyéniségek, és széles az érdeklődési körük. Imád udvarolni, általában egyszerre több vasat tart a tűzben. Humora fanyar, és néha nehezen érthető, ha nevetsz a poénjain, és ráhangolódsz, azt biztosan értékelni fogja. Nem bánja, ha egy nő kicsit szeszélyes vagy hisztis, szeret vitatkozni bármin és bármikor. Keresi a kihívásokat, úgyhogy ha egy nő túl könnyű esetnek tűnik, rögtön arrébb áll. Ezért nem árt kicsit kéretned magad, de az sincs ellenére, ha te teszed meg az első lépést. A legfontosabb számára a szabadsága, ezért ha hosszú távra tervezel vele, ne korlátozd, és ne számoltasd be minden lépéséről.

Randi-tipp: az aktív kikapcsolódás híve, ezért ne a szokásos mozi-vacsi randira hívd el, hanem városnézésére, vagy próbáljatok ki együtt valamilyen extrém sportot.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nagyon tiszta szívű és romantikus alkat, minden kedvességet és jó szót meghálál. Fordulj felé nagy érdeklődéssel, kérdezd gyerekkoráról vagy különleges hobbijáról. Mivel általában nagyszabású tervei vannak, hallgasd figyelmesen, és támogasd törekvéseiben. Ez azért nem könnyű feladat, mert néha igazán szélsőséges dolgokat képes kitalálni. Érzékeny és sérülékeny lelke miatt sok problémával szembesül az élete folyamán, ezért arra vágyik, hogy egy öntudatos és optimista nő átsegítse ezeken a nehézségeken. A szerelemben az ellentétek vonzzák egymást elvet vallja, ezért egy temperamentumos és határozott nő tudja igazán meghódítani.

Randi-tipp: csábítsd el egy wellness-fürdőbe vagy kedvenc együttese koncertjére!

Még nincs hozzászólás

Kínai horoszkóp ideális karrier

A karrier fontos része az ember életének, hiszen általa sikeressé válhat, és anyagi biztonságot teremthet magának.
Ezotéria
Főzőiskola

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.