Márciusi szerelmi horoszkóp: új szerelmet hozhat az első tavaszi hónap

A március ígéretes az egyedülállók számára, és kalandos a pároknak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hosszú tél után elérkezett az első tavaszi hónap, mely sokak közérzetére pezsdítő hatással lehet, valamint szívügyeikre is: a szinglik rátalálhatnak párjukra, megélve a rég áhított szerelmet, a párok pedig szenvedélyes, izgalmas heteknek nézhetnek elébe.

Melyik őrangyal vigyáz rád?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szerelmi horoszkópod részletes előrejelzést ad neked, mire számíthatsz az érzelmek terén a tavaszköszöntő hónap folyamán. Keresd ki a jegyedet, és olvasd el!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az első tavaszi hónap számodra a megújulást jelentheti mind lelkileg, mind szerelmi értelemben. Pároddal kapcsolatotok egy hullámvölgy után ismét erőre kaphat, és olyan lehet, akár a legelején. Ismét felfedezhetitek egymásban mindazt, ami számotokra vonzó.

Szingliként a március elhozhatja el életedbe a szerelmet. Baráti társaságodnak lesz szerepe a dologban, általuk is megismerhetsz új arcokat, akik közül kikerülhet az illető, de az sem kizárt, hogy a neten ismered meg őt, és barátaid csupán tanácsaikkal segítenek majd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bár a hónap tartogathat megpróbáltatásokat, erős vagy, és képes vagy megküzdeni velük a boldogságodért. Ami ehhez elengedhetetlen, az nyugalmad megőrzése. Kitartásod nem marad jutalom nélkül: a március végül  harmóniát hozhat a párkapcsolatodba.

Amennyiben egyedülálló vagy, szívügyeid kissé döcögősen alakulhatnak ebben a hónapban. Nem minden úgy sül el, ahogy azt szeretnéd, de ha nem csüggedsz és nem adod fel, akkor végül te győzhetsz. A hó folyamán felbukkanó békák egyike valóban hercegeddé válhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Pároddal a hónapotok zsúfolt lehet, kevesebb időtök juthat egymásra, mint máskor, a munka és a sok közösségi program miatt. Szerencsére rajtatok nem fog ki a szűkös idő: az együtt töltött órák, ha kevesebb is lesz, annál szenvedélyesebbre, még tartalmasabbra sikerülnek.

Szingliként barátaiddal való kapcsolatod fontosabbá válhat most, mint a párkeresés, és a munka is sok gondolatodat lefoglalhatja. A helyzet azonban megtréfálhat, mivel a sors mindig akkor küldi a legnagyobb szerelmet, mikor nem számítana rá az ember.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha párban vagy, a március próbatétel elé állíthat titeket. Szenvedély és küzdelem kettőssége jellemezheti kapcsolatotokat, de minden egyes megoldandó helyzettel közelebb kerülhettek egymáshoz. Végül minden rendeződhet, ti pedig erősebbek lehettek, mint valaha.

Szingliként izgalmas hónap elébe nézhetsz. Flörthegyek ígérkeznek, és egy komolyabb esély, általa pedig egy jelentős fordulat is. Munkád során kapcsolatba kerülhetsz egy férfival, aki lehet a kollégád, de lehet egy üzlettársad is, akivel később több is kialakulhat köztetek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Párkapcsolatodban a szenvedély és a szexualitás veszi át a főszerepet ebben a hónapban, győzedelmeskedve a stressz okozta viták felett, ezzel együtt pedig mindketten több időt szánhattok magatokra is. Lehet, hogy valóban ez a kulcsa a boldogságnak? Élvezzétek ki a márciust!

Szingliként a tavaszt nagy reményekkel kezdheted meg, mivel a csillagok új szerelmet ígérnek neked erre az évszakra. A férfi már márciusban betoppanhat életedbe, de mindenképpen őrizd meg a türelmedet, és ne keresd, hanem várd őt, mert úgy fog érkezni, ahogy nem számítanál rá.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Pároddal ebben a hónapban nőhet köztetek az intimitás. Sokkal nyíltabban beszélhettek vágyaitokról, beleértve a hálószobát is, így az ágyban is sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz az eddigieknél. Az erotika, a szenvedély és a romantika hármasa jellemzi hónapotokat.

Szingliként élvezheted, hogy új emberekkel ismerkedsz meg, és közben nemcsak tapasztaltabbá válsz, de letisztul az is, kire vágysz. Kisugárzásod, bájod most még erősebb lehet, mint máskor, így jöhetnek is a hódolók szép számmal. A március hozhat szerelmet, de nem ígéri.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Noha a március tartogathat számotokra egy próbatételt, az egymás iránti elköteleződésnek, a szerelemnek és annak köszönhetően, hogy mennyire összeilletek, egykettőre legyőzhetitek azt. Párod emellett úgy dönthet, karrierjében változtatást eszközöl, amiben tanácsodat kérheti.

Nincs párod? A hónap során több alkalommal is meghívhatnak téged baráti szervezésű eseményekre, melyek valamelyikén jó eséllyel találkozhatsz egy férfival, akivel olyan magával ragadó beszélgetést folytathatsz, amit mindketten meg akartok majd ismételni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ez a hónap igazán békésnek ígérkezik. Félelmeidtől mentesülve, a mindennapok sodrásában érzelmeid bimbózni kezdhetnek, és a tavaszkezdéssel egy időben virágba borulhat kapcsolatod. Pároddal csodás hónapnak nézhettek elébe.

Ha nincs párod, a csillagok türelemre intenek. Elszántságod célravezető lehet, de a görcsösség nem. Most jó eséllyel online jöhet a szerelem. Igyekezz alaposan feltérképezni az illetőt, és mielőbb személyesen is találkozni. Most eljöhetett a te időd!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kedveseddel kihívás elé kerülhettek ebben a hónapban. Nehéz napok várnak, hullámzó boldogsággal, de a harmónia visszaszerezhető. Fontos, hogy türelmesek legyetek egymással és magatokkal. Ha bíztok kettőtök kapcsolatában, mindez csak megerősít majd.

Szingliként nehezen viselheted az egyedüllétet ebben a hónapban, annak minden velejárójából eleged lehet. Türelmetlen azért ne légy, és vigasztaljon, hogy mindez átmeneti állapot. Annál is inkább, mert a csillagok tavasszal új szerelmet ígérnek neked.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Pároddal nap mint nap megtapasztalhatjátok márciusban, hogy milyen remekül tudtok együttműködni, a mindennapi dolgoktól kezdve a nagyobb kérdések, problémák megoldásáig. Hónapotok irigylésre méltó lehet, kapcsolatotok a kívülállók számára példaértékű.

Ha nincs párod, ebben a hónapban érdemes minél több alkalommal kimozdulnod. Az egyik barátnős este alkalmával ugyanis összeakadhat a tekinteted egy helyes pasiéval, akinek csak egy mosoly kell tőled, hogy felbátorodjon, és randira hívjon.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha párban vagy, most hajlamos lehetsz kicsit hanyagolni a kedvesedet, fáraszthat az odafigyelés, a mindennapos munka, amit igényel. Lazíts! Ha kicsit egyedül is vagy, és nem érzed azt, hogy mindenre fordítasz időt, csak magadra nem, kapcsolatodban is jobban érzed majd magad.

Szingliként ne vedd lelkedre az ismerkedési időszak nehézségeit. Benne van a pakliban, hogy néha csalódik az ember, ám ha könnyebb szívvel fogadod ezeket a tapasztalatokat, magadnak segítesz. Ha kitartasz még kicsit, március végére lehet valakid.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A hó első két hete szenvedélyes lehet, a második fele viszont a gyakorlati dolgok körül foroghat kapcsolatodban. Pénzügyi kérdések merülhetnek fel, melyeket közösen kell megoldanotok. Rájöhetsz, milyen fantasztikus, hogy párod nemcsak a szerelmed, de a társad is.

Szingliként a szerelmet akkor találhatod meg ebben a hónapban, amikor egész másra, egész pontosan a pénzügyeidre koncentrálsz. A férfi éppen olyan lehet majd, mint akit elképzeltél magadnak, de - bár jót ígérnek vele kapcsolatban a csillagok - légy megfontolt, és maradj higgadt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük