2014-es kínai szerelmi horoszkóp

Tudd meg, mi vár a Ló évében

A 2014-es kínai horoszkóp szerint a szerelem az egész évet végigkísérheti. Olvasd el, mit ígér!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2014 a kínai szerelmi horoszkóp szerint legfőképpen a szingliknek kedvezhet, a Ló évében ugyanis nagyon jó esélyük lehet megtalálni a szerelmet. Lesznek, akik futó kapcsolatokra számíthatnak, de lesznek olyanok is, akik akár még életük párját is megtalálhatják.

12 szerelemhozó feng shui-ötlet

Nézegess képeket!

Elolvasom

Aki kapcsolatban van, illetve házas, annak ezt az esztendőt elsősorban párkapcsolata elmélyítésére érdemes áldoznia, valamint arra, hogy minden nap dolgozzon a közös jövőért.

Ha kíváncsi vagy, neked mit ígér a 2014-es kínai szerelmi horoszkóp, keresd ki a jegyed, és olvasd el! Ha nem tudod, mi a te jegyed, az alábbi kalkulátorral kiszámolhatod.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Mivel a Patkány a víz, a Ló a tűz csoportba tartozik, 2014-ben, ha ez a jegyed, nem nagyon számíthatsz hosszan lángoló szerelemre, inkább csak futó kalandokra. Már csak azért sem, mert ez az esztendő inkább a férfi Patkány jegyűeknek kedvez, nem a nőknek. Szingliként érdemes gyakran eljárnod, és több időt, pénzt szánni a szórakozásra, mert eközben nyílhat alkalmad ismerkedni, de akár a netről is érkezhet a szerelem. Ha házas vagy, vagy van kapcsolatod, akkor szánj idén több időt a párodra. Utazzatok el valahová kettesben romantikázni!

Bivaly

Ha Bivaly vagy, a szerelem terén szerencsés éved lehet. Jó eséllyel találhatsz rá a párodra, ha szingli vagy, de nem lesz könnyű dolgod, és sajnos nem valószínű, hogy pozitív vége lesz a dolognak, ugyanis a horoszkóp szerint olyannal ismerkedhetsz meg, aki nem akar tartós kapcsolatot. Ez eleinte fájhat, de hamar túlteheted magad a dolgon. Ha házas vagy, vagy van párkapcsolatod, ebben az évben figyelj jobban a párod érzelmeire! A 2014-es esztendőben a te jelszavaid a tolerancia, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás kell, hogy legyenek.

Tigris

Ha jegyed a Tigris, ez az év számodra szívügyekben alapvetően jól alakulhat. Amennyiben van párkapcsolatod, itt az ideje kicsit szorosabbra fűznöd azt, és új szintre helyezni. Beszélgess többet a kedveseddel, és beszéljetek az érzelmeitekről is többet! Ne félj kiadni őket, hiszen ez alapfeltétele a boldog kapcsolatnak. Annál is inkább helyezz erre hangsúlyt, mert egy rivális veszélyeztetheti a kapcsolatod. Ha szingli vagy, ebben az évben legnagyobb eséllyel egy Kutya vagy egy Tigris lehet az új párod, de a hódításban akadályozhat egy másik nő, aki ugyanarra a pasira hajt.

Nyúl

Boldog, szerelemmel teli éved lehet a 2014-es kínai horoszkópod szerint. Ha szingli vagy, és párra vágysz, érdemes tudomásul venned, hogy a szerelem nem fog bekopogtatni az ajtódon, hanem neked kell kimozdulnod, és lehetőséget teremtened az ismerkedésre. Ha ezt belátod, és véget vetsz az otthon ülésnek, nagy sikereid lehetnek a pasiknál. Amennyiben van kapcsolatod, ez az esztendő szóljon annak elmélyítéséről, akár igent is mondhatsz egy lánykérésre. Ha már házasok vagytok, ebben az évben nagy eséllyel jön a baba.

Sárkány

Bár nagy általánosságban színes és izgalmas szerelmi életed lehet 2014-ben, sajnos a komolyabb vonzalomra sokat kell várnod, ugyanis a kémia nehezen indulhat be nálad. Azonban türelem pasit terem, nálad most ez az elv érvényesül. Márciusban, augusztusban, szeptemberben és novemberben találhatsz rá a szerelmedre a legnagyobb eséllyel. Ha van párod, a kapcsolatod 2014-ben lassan, de biztosan fejlődhet. Ha házas vagy, ne csak a pénzt hajhászd és a karrieredet építsd, hanem figyelj oda a férjedre is, mert baj lehet, ha őt elhanyagolod.

Kígyó

Mivel a Kígyó és a Ló is tűz jegyek, igazán szenvedélyes éved lehet a 2014-es. Amennyiben szingli vagy, a szerelmet ebben az évben semmiképpen se a négy fal közt, a neten keresgéld, sőt, ne is keresgéld, hagyd, hogy rád találjon. Előbb bekövetkezhet, mint gondolnád, és elsöprő szerelem várhat. Ha van párkapcsolatod, ebben az évben úgy érezheted, az még édesebb, és még mélyebb, mint valaha. Amennyiben már férjnél vagy, ugyanerre számíthatsz, nagyon jól kijöhettek egymással, szuper évetek lehet 2014-ben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

2014-ben megugorhat a népszerűségi indexed, több barátod lehet, mint 2013-ban, sőt, mint az életedben ez idáig, ami nagymértékben elősegítheti az ismerkedést, amennyiben szingli vagy. Az ismerősökön keresztül ugyanis egyre csak újabb pasikat ismerhetsz meg, és lesz is köztük bőven, aki randizni akar majd veled. Ne bízd el magad ugyanakkor, mert váratlanul felbukkanhat a baráti körödben egy rivális, aki az újonnan felbukkanó férfiak fejét egy szempillantás alatt elcsavarhatja. Ha van kapcsolatod, a legfontosabb elv számodra ebben az esztendőben, hogy ne siettess, ne erőltess semmit, mert azzal az ellenkező irányba evezel.

Kecske

A Kecske jegyben született nők szerelmi élete jobban alakulhat, mint az ugyanebben a jegyben született férfiaké. 2014-ben, ha ez a jegyed, és szingli vagy, esélyes, hogy megismered életed párját. Vele baráti szórakozás közben vagy akár szüleid ismeretségi körében is találkozhatsz. Amennyiben van párod, a Ló évében bizonyosságot nyerhettek, hogy egymás mellett a helyetek, a kapcsolatotok ugyanis elmélyülhet ebben az évben, és érzelmeitek stabilizálódhatnak. Mindezt azzal segíthetitek elő, ha sok időt töltötök kettesben, és sokat beszélgettek.

Majom

Ha ez a jegyed, és egyedülálló vagy, idén nehezebb lehet ismerkedni, mint máskor. Közeli ismeretségi körödben ugyanis nem valószínű, hogy bárki is potenciális pasijelölt lehet számodra. Most a szerelem távolabbról, akár külföldről is érkezhet. A pasit utazás alkalmával ismerheted meg, és közös megegyezésetek függvénye, hogy lehet-e belőle komolyabb, vagy sem. Amennyiben van párod, ebben az évben a karrier állhat közétek, ha túl nagy figyelmet fordítasz rá, a kedvesedet pedig elhanyagolod. Házas vagy? Sok apró vitátok lehet 2014-ben, de ez nem sodor a válásig, ha okosan kezelitek őket.

Kakas

Szerencsés éved lehet szerelemben a 2014-es, ugyanis baráti köröd kibővülhet, és a sok új arc közt akadhat egy, aki nem csupán a barátod, de a szerelmed is lehet a jövőben. Igaz, a Kakas jegy esetében is inkább a férfiaknak lehet könnyű dolga szívügyekben, nőként kis plusz energia rááldozásával jó esélyed lehet megtalálni a boldogságot. Ha van kapcsolatod, vagy házas vagy, megkísérthet a hűtlenkedés, és a párod mellett egy másik férfi is a képbe kerülhet. Nagyon vigyázz ezzel, inkább ne is menj bele semmi ilyesmibe, mert szakításhoz vagy váláshoz vezethet. Két szék közt a pad alá kerülhetsz.

Kutya

2014 a Kutya szinglik számára jó év lehet az ismerkedésre, viszont nem sétagalopp, ugyanis lépten-nyomon akadhat a kiszemelt pasik körül olyan nő, aki szintén arra az illetőre hajt. Ha ez a jegyed, mindennek ellenére ebben az esztendőben akár a jövendőbeli férjedet is megismerheted. Ha már most is feleség vagy, vagy párkapcsolatban élsz, ez az év számotokra szerelemmel teli lehet, de arra figyelj, hogy több időt tölts a pároddal, mint 2013-ban, mert ha nem így teszel, az elsodorhat egymástól titeket érzelmileg, és üressé válhat a kapcsolatotok.

Disznó

Disznó a jegyed? Ha szingli vagy, 2014-ben hajlamos lehetsz külső alapján ítélkezni, és emiatt lemaradhatsz egy pasiról, aki nemcsak a szerelmed, hanem a lelki társad is lehetne. Beszélgess is a férfiakkal, ne csak az számítson, jóképű-e valaki, vagy mennyire magas. Kívül is kell, hogy tetsszen, persze, de ha a lelke nem rokon a tiéddel, úgysem működne a dolog. Házas vagy, vagy van párkapcsolatod? Ez az esztendő számotokra nagyon pozitívan alakulhat, nagy egyetértésben, harmóniában telhet el, és megerősítheti a szerelmeteket.

Ezt is szeretjük