Nagy 2014-es horoszkóp

Mit tartogatnak neked a csillagok?

2014 a legtöbb jegy szülöttei számára a változások éve lehet. Olvasd el, rád mi várhat!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2014 a változások éve lehet sokak számára, ugyanis az élet minden területén várhatók az eddigiektől lényegesen eltérő fordulatok. Legtöbbjükhöz komoly döntéshelyzetek vezetnek majd, melyeket kihívás lesz átvészelni, de végül pozitív végkimenetelük lehet.

Bőséget bevonzó tárgyak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Változások főleg a szerelem és a karrier terén ígérkeznek 2014-ben, és pénzügyek tekintetében is a 2013-astól eltérően alakulhatnak a dolgok. Ha kíváncsi vagy, neked mit tartogatnak a csillagok, olvasd el éves horoszkópodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos a csillagjegyed, számodra 2014 könnyebb év lehet, mint a 2013-as, és több örömed is lehet ebben az esztendőben. A munkahelyen lehetnek nehezebb napjaid, de nagyobb lelkesedéssel és energiával láthatsz neki a feladataidnak, mint 2013-ban. Szerelmi téren számíthatsz hidegre, melegre. A legfontosabb szabály, hogy ne analizáld túl a dolgokat. Ha kapcsolatban vagy, számíthatsz néhány komolyabb csatára a pároddal, rátok azonban most duplán igaz lehet, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Szingli vagy? Egyik munkatársaddal lehet hónapokon át tartó románcod 2014-ben.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2014-ben a szerelem kerülhet a középpontba. Ha nincs párod, az év első felében rátalálhatsz valakire, akivel nagyon bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha van kapcsolatod, családoddal kerülhetsz miatta konfliktusba 2014-ben, és ez bizony nem egy nehéz hónapot hozhat magával. Feladatod, hogy békét teremts és elfogadtasd a szerelmed, máskülönben tönkremehet a kapcsolatotok. Szerelmi életedben a szeptember lehet a legmeghatározóbb hónap. Karrieredben változás állhat be, új állást kaphatsz egy új ismerős révén. Az új munkát érdemes elfogadnod, mert kevesebb stresszel járhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A 2014-es esztendőben a kommunikáció, az érzelmek és a kapcsolataid kerülhetnek fókuszba. Kapcsolataid gyökeres átalakuláson mehetnek keresztül. Új ismerőseid lehetnek, a régiek közül pedig sokan lemorzsolódhatnak. Ha szingli vagy, egy hozzád közel lakó férfi és közötted forró flört bontakozhat ki, ami hónapokat átívelően izgalmat lop az életedbe, és később több is kialakulhat, ha jól mozgatod a szálakat. Ha van párod, ebben az évben nehezen parancsolhatsz magadnak, állandó késztetést érezhetsz a flörtre. Ezzel veszélybe sodorhatod a kapcsolatod. Számodra az ősz lehet 2014 legmozgalmasabb időszaka.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ami az életben szép, abból neked minden bizonnyal bőven juthat 2014-ben. A család, a szerelem, a kreativitás kibontakoztatása kerülhet ebben az esztendőben középpontba. Rengeteg új lehetőség nyílhat meg előtted, és lehetsz elég bátor élni is velük, ami változásokat eredményezhet a magánéletedben. Szerelmi életed 2014-ben ennek ellenére sem mutat sok eltérést a 2013-as évhez képest. Ha van párod, számos alkalommal érezhetsz kísértést megcsalásra, óvakodj ettől! Ha nincs szerelmed, akkor találhat rád, mikor nem is hinnéd, valószínűleg hivatalos ügyeid intézése közben. Ő feltehetően pénzügyi vonatkozásban dolgozik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A 2014-es évben pénzügyeid és karriered kerülhetnek fókuszba. Lehetőségek sora tárulhat eléd ebben az esztendőben, és, amennyiben élsz velük, anyagi helyzeted stabilizálódhat, a munkában pedig előrelépés várhat. Szívügyeid ebben az évben pozitív fordulatot vehetnek. Szingliként úgy érezheted, ideje komolyabb kapcsolatot kezdeni egy férfival, épp ezért nálad egy egyszerű flört szóba sem jöhet 2014-ben. Határozottságod meghozhatja gyümölcsét, és megismerheted az igazit. A szerelem legvalószínűbb, hogy áprilisban vagy novemberben talál rád. Ha van kapcsolatod, annak elmélyítésére koncentrálj, hogy életre szóló lehessen.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Sok utazás és kaland várhat rád 2014-ben, viszont nem szabad, hogy csak a szórakozásra koncentrálj, mert komolyabb feladatot is szánnak neked a csillagok. Rendbe kell tenned magad belülről, rendezni a gondolataid, értékelni az életed, illetve elgondolkodni a jövődről. Vess számot magaddal, mit szeretnél, mit változtatnál. Mindaz, amit 2014-ben határozol el a jövőre nézve, pozitív irányba viheti az életed. Szerelmi életedben változás állhat be. Ha van párod, születhet benned egy döntés, hogy külön folytassátok. Amennyiben nincs, olyan pasival hozhat össze a sors, akivel az eddigi kapcsolataidtól merőben eltérő viszonyod lehet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szerelmi életedben lehetnek jelentősebb változások 2014-ben. Ha párkapcsolatban élsz, bár Valentin-nap környékén még dúlhat közöttetek a szerelem, márciusra elromolhat valami, és szakíthattok is. Ha szingli vagy, túlságosan leköthet a munka, ami megakadályozhat benne, hogy párra lelj. Ezt felismerve és változtatva a dolgokon, 2014-ben megismerhetsz egy titokzatos Vízöntőt, akivel kialakulhat valami. Pénzügyek terén ez az év nem ígér sok jót, lehetnek nagyon szűkös hónapjaid is. Igyekezz hatékonyan gazdálkodni, jól beosztani a fizetésed, hogy ne kerülj szorult helyzetbe. Gondolkodj el a munkahelyváltáson!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Bármi legyen is az, amibe év elején belefogsz, akár egy új projekt, lakáseladás vagy felújítás, pozitívan sülhet el a dolog. Egy ilyen jó kezdet csak jót ígérhet, és jót is ígér, ugyanis 2014 számodra sikeres és boldog év lehet. Igaz, szerelmi életed háttérbe szorulhat, de ezt feltehetően nem érzékeled majd túl erősen, hiszen sok pozitív impulzus érhet az élet más területeiről. Ha van párod, szerelmeteket a stabilitás jellemezheti ebben az esztendőben, ami nagyon jót jelent. Ha egyedülálló vagy, a stabilitás már negatívabb megvilágításba kerül, ugyanis valószínűleg 2014-ben az is maradsz majd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

2014 számodra az új kapcsolatok kiépítésének éve lehet. Rengeteg új ismerősre tehetsz szert, új barátokra, és bővítheted az üzleti kapcsolatrendszeredet is. A karrier és az egészség is központi szerepet kap nálad 2014-ben. Egészségedre egész évben nagyon vigyázz, ne hajtsd túl magad, és étkezz tudatosan! A munka terén szóba kerülhet egy új állás, ami számodra kedvezőbb lehetőségekkel kecsegtet, de cserébe valamiről le kell mondanod. Rajtad áll a döntés. Ha szingli vagy, március végén vagy nyáron találhat el Ámor nyila. Ha van párod, veszélybe kerülhet, mert úgy érezhetitek, kezd elmúlni a varázs. Vigyetek színt a kapcsolatba!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2014-ben az életed gyökeresen megváltozhat. Új munkát kaphatsz, kedvezőbb feltételekkel, akár otthoni munkavégzéssel, és kiegyensúlyozottabbá válhatsz, mint 2013-ban voltál. Otthonod csinosítgatása, a családi fészek meleggé varázsolása számodra központi téma lehet 2014-ben, még lakásfelújításra is rászánhatod magad. Szerelmi életedben is változások várhatók. Ha szingliként lépsz át 2014-be, nem sokáig maradsz az, mert valaki, akit már ismersz, tökéletes pároddá válhat. Ha van párod, próbatétel várhat kapcsolatotokra, rajtatok áll, sikerül-e átvészelni. Ha nem, akkor bele kell törődnöd, hogy más van nektek megírva.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nálad a kapcsolatoké a főszerep 2014-ben, főleg üzleti vonatkozásban tehetsz szert nagyon hasznos ismeretségekre, és ez előreviheti karriered. Megkaphatod álmaid állását. Szerelmi életed pozitív fordulatot vehet, megismerhetsz ugyanis egy férfit, akivel akár a házasságig is eljuthattok, és persze még tovább. Őt valószínűleg egy tanfolyamon ismered majd meg. Ha van párkapcsolatod, ez az év legyen az őszinteségé. Bármi merül fel, sose tartsátok magatokban. Bár lehetnek vitáitok, mindez jót tehet nektek, közelebb vihet benneteket egymáshoz. Év végére kapcsolatotok új szintre léphet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

2014-et esetedben végigkísérheti az optimizmus. Derűlátásodnak köszönhetően nagy lelkesedéssel építgetheted az életed, és anyagilag is egyenesbe jöhetsz. Ebben az évben minden letisztulhat előtted a jövőddel kapcsolatban. Szerelmi életed is jót tartogat. Noha mindig a lelki társadat keresed, a függetlenséged nem mered elengedni. Most jöhet valaki, aki miatt erre is hajlandó lehetsz. Ő feltehetőleg egy Skorpió lesz. Ha van kapcsolatod, a szabadság sokszor hiányozhat neked 2014-ben, de érzelmeid párod mellett tarthatnak. Mozduljatok ki gyakran, menjetek társaságba, meglátod, szabadságvágyad csillapodik majd.

OLVASD EL EZT IS!

  • színek
  • horoszkóp

Mi a horoszkópod?

  • szerelem
  • horoszkóp

Ugyanaz a horoszkópunk

Ezt is szeretjük