Címoldal   /   Egészség   /  

Tisztítókúra

Hogyan működik?

 1. Lépj be az oldalra, vagy ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálj, majd lépj be!
 1. A profiloldalad Életmód programok fülében jelöld be a Tísztítókúra programot, add meg a kezdődátumot, majd legalul mentsd el.
 1. Mentés után válaszd ki az Egészség menüpont Tisztítókúra pontját.
 1. A program nyitóoldalán a program menüpont alatt is lehetőség van a kezdő dátum beállítására vagy módosítására.

Figyelem! A rendszer nem küld értesítő e-mailt a regisztrációról, illetve a programindulásról!

Tisztítókúra

Állandóan fáradt vagy? Nincs kedved semmihez? Gyakran fáj a fejed? A tapasztalt problémák a szervezet és az agy alulműködésére utaló jelek, melyeket a környezeti szennyeződésekből fakadó, a szervezetedben felhalmozódott méreganyagok okoznak!

A méregtelenítő kúra célja, hogy két hét alatt felfrissítse, kitisztítsa szervezetedet, illetve helyreállítsa anyagcserédet, hogy aztán megújult erővel élvezhesd a hétköznapokat is!

Tarts a Femina Tisztítókúrájával, kövesd tanácsainkat és étrendünket, hogy tested, lelked megújuljon!

A program alappillérei

 • Étrend.
 • Receptek.
 • Test és lélekápolás.
 • Hasznos tanácsok.

Az emberi szervezet saját öntisztító és öngyógyító mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek faladata a méreganyagok - toxinok - feldolgozása, valamint az ellenük való védekezés. Sajnos azonban több mérgező anyag keletkezik a levegőben, az élelmiszerekben, mint amivel a test meg tud birkózni. Így a szervezet tisztításáért felelős szervek - a máj, a vese és az immunrendszer - egyre kevésbé működnek hatékonyan. A káros anyagok eljutnak a sejtekig, felhalmozódnak, és felborítják az anyagcserét. Ez okozza később az állandó fáradékonyságot, bágyadtságot és a fejfájást is.

A káros szennyeződéseket sajnos 100%-ig kikerülni lehetetlen, azonban az időnkénti salakanyag-eltávolítással védekezhetsz ellenük. Programunkban sem teszünk mást, mint hogy száműzzük az étrendből a mérgező hatású alapanyagokat, melynek hatására a szervezeted gyógyító folyamatai automatikusan beindulnak.

A kúra felépítése

A bevezető három napban fokozatosan hozzászoktatjuk szervezeted a kúrához. Napról napra kivonjuk étrendedből a tejtermékeket és a húsféléket.

A kúra lényege a következő nyolc napban - a negyediktől a tizenegyedik napig - történik, amikor az emésztésért és a szervezet tisztításáért felelős szerveket vesszük sorra, illetve regeneráljuk azokat. A programot iránymutató étrenddel, receptekkel és bevásárlási listával segítjük, melytől eltérhetsz, ám a hatékonyság érdekében ez nem ajánlott. Ezek a napok kritikusak lesznek. A szervezetedben folyamatosan beindul az öntisztítás, mely még több levertséggel, fáradtsággal és erős fejfájással járhat. Ezért ajánljuk, hogy ezt a nyolc napot teljes nyugalomban töltsd el. Ha tudsz, vegyél ki szabadságot, maradj otthon! Receptként írjuk elő azonban a sok alvást és a hosszú, friss levegőn való sétálást, mely javítani fogja közérzetedet!

Az utolsó három napon fokozatosan visszaszoktatunk a régi étrendre. A szervezetednek nem tenne jót, ha egyik napról a másikra ismét visszakapna minden káros anyagot. Ezért kérünk, hogy ne hagyd ki ezeket a napokat! A program hiánytalan betartása garantálja a felfrissülést!

Mozgás

Mivel nem fogyókúraprogramról van szó, ezért nem cél a zsírégetés! A kúra ideje alatt mozgásjavaslatainkkal pusztán a jobb közérzetet, a kiegyensúlyozottságot és a kitartást erősítjük benned.

Folyadékbevitel

Ez egy külön kiemelendő dolog, amiről sajnos nem lehet eleget beszélni. Sok ember számára nehézséget okoz a napi elegendő mennyiségű folyadékbevitel. Ezért már itt szeretnénk megkérni, hogy készülj fel lelkiekben és testiekben is a napi minimum két liter folyadék befogadására. Ez elengedhetetlen a salaktalanítás szempontjából, hiszen ki kell tisztítani, át kell mosni a szerveket, a szervezetet.

A kúrát és plusz tanácsainkat betartva a második hét végére minden rosszkedv, gyengeség elszáll. Szervezeted új erőre kap, tele lesz energiával, így kiegyensúlyozottan és vidáman folytathatod hétköznapjaidat!

Tisztítókúra

Blog.hu ajánló

  hirdetés
  hirdetés
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.