kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Egészség   /  

Test melegen tartása hidegben

Rögtön kezdd ezt csinálni, ha fázol: 6 módszer, ami gyorsan felmelegíti a testet

A meleg takarón túl is léteznek módszerek, melyek átmelegítenek.

Forrás: Femina.hu

Az elkövetkezendő időszakban valószínűleg ismét megtapasztalhatja mindenki, milyen a tél igazi arca, bármilyen szép is azonban a havazás és a deres, fagyos táj, a mínuszok és az erős szél könnyen gondoskodhatnak arról is, hogy lebetegedj, vagy épp csak fázz annyira, hogy ne érezd jól magad a bőrödben, miközben a szabadban vagy. A meleg, nem utolsósorban pedig réteges öltözködés ilyenkor alapvető, léteznek azonban más módszerek is, melyekhez érdemes fordulnod, ha már nagyon fázol, de nincs lehetőséget meleg helyiségbe vonulni. Nézd meg a képeket!

Ha van nálad, akár csak a táskádban kesztyű és sapka, mindenképp vedd fel, ha fázol. Semmiképp se legyen hiúsági kérdés, és az sem kifogás, hogy nem a fejed vagy a kezed fázik, ez ugyanis gyakorlatilag mindegy, mivel a tested által itt leadott hő hatással lesz annak egészére is. Mindemellett érdemes tudni, hogy a sapka azért is lényeges, mivel a test itt adja le a legtöbbet belső hőjéből hideg idő esetén. A kesztyűről érdemes tudni azt is, hogy különösen nagy hideg esetén a kétujjas sokkal jobban tartja a hőt, mint a bár praktikusabb ötujjas.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 6

7 dolog, amit csinálj meg, ha megfázás lappang benned

Ha nem szívesen nyúlsz a gyógyszerekhez, próbáld ki a természetes módszereket, amik garantáltan megfékezik a bajt, és kiölik belőled az összes bacilust.

Még nincs hozzászólás

Alvás és fogyás

Az alvási szokásaiddal is tehetsz azért, hogy formában tartsd magad.
Egészség
6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.