Durván rákkeltő lehet, ha így készíted ezt az ételt - Szinte mindenki így csinálja

Jobb, ha inkább nem így készítesz el bizonyos ételeket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos olyan anyag vesz minket körül a hétköznapok során, mely egyre gyakrabban kerül a rákos megbetegedésekkel foglalkozó kutatások figyelmének középpontjába, nem véletlenül.

Bár sokukkal kapcsolatban még csak feltételezések léteznek, egyértelmű bizonyítékok nem, arra vonatkozóan, lehet-e egyértelmű közül a rákos megbetegedések kialakulásához, jobb az óvatosság, hiszen nem véletlenül merültek fel velük kapcsolatban egyáltalán a kérdések.

Az akrilamidot például igen gyakran emlegetik manapság rákkeltő vegyületként, mellyel kapcsolatban fontos tudni, hogy a 175 fok fölé hevített olajban sült ételek közül igen sok bőséges mennyiségben tartalmazza. Ilyen például a fritőzben sült krumpli - jobb, ha inkább főzöd a krumplit, vagy sütőben sütöd, például héjában -, de még károsabbak lehetnek a chipsek. Ha többet is megtudnál a témáról, és azt is megnéznéd, milyen anyagokat tartanak még veszélyes rákkeltőnek, kattintsd végig az alábbi képgalériát!

Képeken 13 durva rákkeltő!

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük