kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Egészség   /  

A 4 legjobb fehérítő fogkrém

A 4 legjobb fehérítő fogkrém
Szerintünk

Fogaid veszítettek fehérségükből, de nem akarod fogászati kezelésnek alávetni magad? Adunk 4 tuti tippet, hogy lehet vakítóan fehér a mosolyod!

Forrás: Femina.hu

A tökéletesnek látszó plakátlányok és a több millió dolláros hollywoodi mosolyok világában sokszor hajlamos vagy kevésnek érezni magad. Hiába tudod, hogy semmi okod nincs a kisebbrendűségi érzésre – hiszen a különbség sokszor csak a retusáláson múlik –, mégis megfordul a fejedben, hogyan javíthatnál még megjelenéseden.

A márkás ruháknál és a gyönyörű kiegészítőknél jóval fontosabb, hogy mosolyod természetes, nem utolsósorban pedig fehér legyen. Ehhez adunk most egy kis segítséget.

Noémi - Sensodyne Whitening

Reggelente elmaradhatatlan program számomra a finom kávé. Valamint nagyon szeretek napközben is meginni egy-két csésze teát, ráadásul évekig dohányoztam. Ez az életmód nem kedvezett a fogaimnak, a fehérségükből is meglehetősen sokat veszítettek. Mivel fogaim érzékenyebbek az átlagnál, a legjobb választásnak a Sensodyne Whitening bizonyult.

Két hónapja használom, és - bár igaz, hogy továbbra is szükségesnek tartom minden étkezés után a fogmosást - a különbséget a korábbiakhoz képest látványosnak érzem. Sajnos nem a legolcsóbb fogkrém, de úgy gondolom, az eredményt tekintve mindenképpen megéri azoknak, akiknek az enyémhez hasonlóan érzékeny a fogsora.

Pálma - Perl Weiss

Mivel évek óta dohányzom, a fogaim fehérsége komoly veszélynek van kitéve. Már többször fontolóra vettem, hogy talán érdemes lenne megkockáztatni egy fogfehérítő kezelést, de valahogy nem volt elég bátorságom hozzá. Így tehát nincs más választásom, mint a fogfehérítő fogkrém. De ma már nem is bánom, hogy nem vetettem alá magam egy fájdalmas kezelésnek, hiszen a kívánt eredményt végül így is sikerült elérnem.

Számomra a Perl Weiss fogrém vált be a leginkább. A termék kapható drogériákban és gyógyszertárakban egyaránt. Reggel és este is szoktam használni. Fogmosás után még egyszer átsúrolom a fogaim a Perl Weiss-szal, és az eredmény magáért beszél. Már két hét után látható a különbség.

Eszti - Colgate Herbal White

Számomra egyrészt nagyon fontos a fogkrém íze, másrészt – mivel igen érzékeny az ínyem – az is sokat számít, hogy kíméletes legyen. Mivel nemcsak kávézom, hanem dohányzom is, régóta használok fehérítő fogkrémeket. A legtöbb ilyen termék azonban kellemetlen ízű, és sokszor – a kívánt fehérség elérése érdekében – durva vegyi anyagokat tartalmaz.

Mindezek miatt egy ideje kizárólag herbal megjelölésű fogkrémeket használok. Kedvencem a Colgate Herbal White fogkrém, mely nem csak gyógynövényeket, hanem citromkivonatot és szódabikarbónát is tartalmaz. Ezek a természetes alapanyagok segítenek kíméletesen eltávolítani fogaimról az elszíneződéseket. A fogkrém kamilla-, zsálya-, mirha- és eukaliptusztartalmának köszönhetően megóvja ínyemet, ráadásul még az íze is kellemes.

Melinda - Blend-a-med Soda Bicarbonate

Bár a legtöbb termékből szeretem kipróbálni az újdonságokat, a fogkrémekkel nem így vagyok. Velük kapcsolatban inkább a kevesebb néha több elvet vallom. Egyáltalán nem vagyok a szemcsék és a lapocskák híve, úgyhogy évek óta a Blend-a-med Soda Bicarbonate nevű fehérítő fogkrémet használom.

Mivel rendszeresen iszom kávét és teát, kénytelen vagyok valamilyen eszközt bevetni a kellemetlen barna foltok ellen. A különféle szuper fehérítők helyett azonban – melyek ki tudja, mennyi mesterséges adalékanyagot tartalmaznak – én emellett a fogkrém mellett teszem le a voksomat. A szódabikarbóna erejével tisztít, fehérít, és természetesen a fogszuvasodás ellen is véd.

Még nincs hozzászólás

4 természetes gyógymód vérző íny és érzékeny fogak ellen

Az íny vérzékenységével járó betegség komoly következményekkel járhat. Cselekedj időben!
Egészség

Szájszaggyilkos házi fortélyok

Próbálj ki néhány hatékony, természetes megoldást, hogy ne kínozzon többé a kellemetlen lehelet! Íme, a legjobb tippek.
Egészség
4 hét 4 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.