kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Csajvilág   /  

Szótár lányokhoz és fiúkhoz

Mire gondolsz valójában beszéd közben? Elárulja a csajszótár

Mindkét nemhez készült már vicces szótár. Te megérted a szavak rejtett jelentését?

Forrás: Femina.hu
2012.11.30.

Mióta világ a világ, kedvelt téma a nemek közötti különbség. A férfiak arra próbálnak rájönni, mi járhat a nők fejében, a nők pedig azt fejtegetik, mire gondolhat a pasi.

Nincs ez másként már tinikorban sem, sőt, ilyenkor talán még jobban odafigyel rá az ember, mit mond neki ellenkező nemű kiszemeltje, és többet lát bele a dolgokba.

Ezeket a tényeket megragadva készült el az interneten a vicces pasi- és csajszótár, amelyeknek - ha jobban belegondolsz - talán alapjuk is van.

Szótár fiúknak, lányokhoz

A fiúk szerint a lányok hajlamosak túlbonyolítani a dolgokat, és az ellenkezőjét állítani annak, amit gondolnak. Úgy érzik, később aztán rajtuk csattan az ostor, pedig a másik fél előtte nem említette, hogy valami problémája lenne. Ez a gondolat szolgál alapjául annak a vicces összeállításnak, ami arra próbál rávilágítani, vajon mi jár a lány fejében, amikor kimondja az alábbi szavakat.

Nem = Igen

Ehhez hasonló a szótár szerint az igen, valamint a talán szó, amik valójában nemet jelentenek. Ez az eset általában akkor fordul elő, amikor elhangzik a kérdés: valami baj van? Talán mi, lányok tényleg nem mindig áruljuk el elsőre, ha nyomja valami a szívünket. 

Sajnálom = sajnálni fogod

A szótár szerint, amikor egy lány szájából elhangzik a bocsánatkérő szó, a valódi jelentés inkább az, hogy készülhet a pasi, mert nem marad bosszú nélkül, akármit is tett. Vajon tényleg ez játszódik le a fejedben, amikor eljutsz arra a pontra, hogy kimondd: sajnálom?

10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe
10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe
10 ok, amiért szeretjük az őszt7 dolog, amit tudnod kell a szexrőlSokat veszekszetek? Így kezeld a szüleidet!7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan14 tárgy, ami elhozza a boldogságot7 árulkodó jel, hogy a pasinak csak szexre kellesz8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnakEzek a legkínosabb bakik az első randin9 dolog, amihez jogod van a sulibanTermészetes módszerek menstruációs görcsök enyhítésére

Ahogy gondolod = egyértelmű, hogy ezt nem így kellene csinálni.

Ha egy lány valamit ráhagy a pasira, lehet, hogy magában tudja, nem ez a helyes út, és talán már azt is előre látja, hogy neki lesz igaza. 

Szótár lányoknak, fiúkhoz

Bár azért nem biztos, hogy egy az egyben így van, a pasiszótár szerint a férfiak a legtöbbször azt mondják, amit gondolnak, kivéve, ha szeretnének valamit elérni. Ha azt hallod, álmos vagyok, akkor az úgy is van, ám ha a pasi felteszi a kérdést, hogy megmasszírozhatna-e, valójában csak szeretne hozzád érni. Közös vásárláskor vagy készülődéskor is előfordulhat némi kegyes füllentés, mert ha már órák óta próbálgatod a ruhákat, valószínűleg mindegyikre azt fogja mondani, hogy remekül áll, csak induljatok már. 

Szerinted van igazság a pasi- és csajszótárban?

Még nincs hozzászólás

Ciki dolgok, amikkel elijeszted a pasit

Nagyon figyelj oda, hogy ne ciki dolgokkal akard felkelteni a pasi érdeklődését!
Csajvilág

Milyen a tökéletes pasi?

Vajon mi számít legjobban, amikor megítélsz egy fiút? Nézd meg a szavazás eredményét!
Csajvilág
Sminkkel vagy anélkül: mi jön be a pasiknak? Megkérdeztük!

Videónkból most megtudhatod, hogyan látják a férfiak a nőket. Kiderül, kinek mi számít műnek, hol a határ, és milyen mértékben ideális a smink egy lány arcán.

Dátum: 2013. május 1.
Készítette: Femina.hu
Villámnarancs kúra
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.