kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Csajvilág   /  

Rita Ora szelfije

Unod a csücsörítős szelfiket? Az énekesnő tudja, hogyan tegye izgalmassá
Imádták a rajongók

Rita Ora nem szégyenlős.

Forrás: Femina.hu

Rita Ora sosem tartozott a szégyenlős sztárok közé, de az utóbbi időben sokkal inkább a villantásairól híres, mint a zenéjéről. A 25 éves énekesnő egyre többször mutatkozik olyan ruhákban, amik alig takarnak valamit a testéből, és már nem tudná egy kezén megszámolni, hány magazinban jelentek meg róla meztelen fotók.

Sőt, az Instagramját is ellepték a merész szelfik: a napokban is egy ilyennel lepte meg a rajongóit, és bár a képen semmilyen pikáns részlet nem látszik, az azért egyértelmű, hogy meztelenül csücsörített bele a kamerába. A fotón a hashtag szerint a frizurája a lényeg, de a kommentelők közül senki sem emlegette a haját, a testét viszont annál inkább.

 

Rita Ora (@ritaora) által közzétett fénykép,

 

Mindenki Rita Ora melleit nézte

Az énekesnő nemrég egy olyan ruhában lépett ki New York utcáira, ami még melltartóval is merész lenne, annak híján pedig egyenesen felesleges volt.

Ilyen lesz az első nőgyógyászati vizsgálat - Az orvos elmondja

Nem kell félned az első alkalomtól! Szakértőnk elmondja, mikortól kell orvoshoz járni, és mire számíthatsz egy ilyen vizsgálat során.

Még nincs hozzászólás
Így lehet olyan a tekinteted, aminek egy pasi sem tud ellenállni

Egy sminkfelszerelés alapdarabja a szemceruza, amivel gyönyörű, pasibolondító tekintetet varázsolhatsz, ha jól alkalmazod. Megmutatjuk, hogy használd!

Dátum: 2013. november 11.
Készítette: Femina.hu
Szerelmes idézetek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.