kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Csajvilág   /  

Magyar édességek

Ez történik, ha egy külföldi megkóstolja a Túró Rudit! Elmondja róla a véleményét is

A csomagolást Mickey egér pizsamájához hasonlította.

Forrás: Femina.hu

Akár pozitív, akár negatív értelemben, de egy külföldi számára mellbevágóak lehetnek azok az ízek, amelyek számunkra megszokottak és mindennapiak.

Ezt bizonyítja Barry Lewis videója is, aki olyan édességeket kóstol tíz percben, amiket Magyarországról küldött neki egyik nézője.

Túró Rudi és marcipán

Barry Lewis egy angol szakács, egyben a 377 ezer feliratkozóval rendelkező, gasztronómiai témájú YouTube-csatorna, a My Virgin Kitchen tulajdonosa. Rendszeresen készít olyan videókat, melyekben tipikus külföldi finomságokat kóstol, és nagyon szórakoztató formában véleményezi is azokat.

Nemrég felkerült a csatornára egy olyan videó is, amelyben Barry egy Magyarországról származó csomag tartalmát értékeli, és megtudhatjuk, milyen az első benyomása többek közt a Szamos marcipánról vagy a Túró Rudiról.

A magyar felirattal ellátott videóban nem kizárólag tradicionális magyar édességek láthatók - persze ilyenek is előfordulnak -, a csomag névtelenül maradt összeállítója sokkal inkább azokból a nassokból válogathatott, amelyeket a magyarok a legszívesebben fogyasztanak. Nézd meg, hogy reagál rájuk Barry!

Az 5 legfinomabb diétás forró csoki

Hidegben néha jólesik egy édes, szívmelengető forró csoki, és az italt szerencsére akkor is elkészítheted, ha fogyókúrázol.

Képek: YouTube; commons.wikimedia.org, aurin

Így szabadulhatsz meg a zsíros hajtól rövid idő alatt

Mindenkit érintő probléma a haj zsírosodása, többek közt ez a szennyezett levegőnek is köszönhető. Szakértőnk elmondja milyen folyamatok zajlanak szervezetedben, mi váltja ki a zsírosodást és mit lehet ellene tenni anélkül, hogy tovább károsítsd hajad.

Még nincs hozzászólás
Csak diákhitelből lehet lediplomázni? - Megkérdeztük!

Vannak, akik nem is gondolkoznak a hitel felvételében, másoknak viszont nincs más választásuk. Megkérdeztük a fiatalokat a témáról: videón a vélemények.

Dátum: 2013. szeptember 15.
Készítette: Femina.hu
Letölthető edzéstervek
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.