Rendkívül gyors fogyást ígér ez az ital: mi az igazság a vajas kávéról?
Sokan várják tőle a csodát.
Összesen 61 találat.
Sokan várják tőle a csodát.
Házilag fillérekből elkészítheted a tortillát, amit utána mindenféle finomsággal tölthetsz meg.
A mézzel és vajjal sült lazac bármilyen ünnepi alkalomra bevethető fogás.
Jóval olcsóbb lesz a népszerű termék.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
Házilag is készíthetsz vajat jó zsíros tejszínből.
Itthon is egyre elterjedtebb édesség a sós karamell, ami egészen új értelmet ad a kétféle alapíznek.
A fűszeres, mézzel és vajjal sütött koreai csirke ellenállhatatlanul ropogós.
A dédi még házilag készítette a leveles tésztát. Te is megpróbálhatod, és meglátod, az eredmény fenséges lesz.
Olyan, mint a krumplipüré, de mégis kicsit más. Készíts selymes, fűszeres édesburgonya-pürét a húsok mellé.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
A házi készítésű, omlós sajtos rúdnál nem is kell finomabb ropogtatnivaló.
Az angolok és a skótok vajaskeksze, a shortbread lezárt dobozban nagyon sokáig puha marad.
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
A vajas-citromos tepsis csirkét hihetetlenül egyszerű elkészíteni, elég szaftos, és nem lesz gumiszerű.
Végre itt a tavasz, vele együtt az újkrumpli! Készítsd el többféleképpen, most egy egyszerű, vajas, kapros változatot mutatunk.
Itt a medvehagyma szezonja, készíts belőle házi fűszervajat! Kenyérhez, húshoz is kitűnő.
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
A margarinok többsége biztonságosan fogyasztható, a csomagolása mindent elárul.
A vajas krumpliból könnyen ínyenc köretet készíthetsz: csak dobd fel friss medvehagymával! Jobb lesz, mint a főétel.
Ha eddig már sokat kísérleteztél vajkrémmel, de nem lett az igazi, próbálkozz ezekkel a receptekkel! Kettőt is mutatunk.
Könnyebb, lágyabb lesz a galuska, ha vajat is keversz a tésztába. Levesbe egyszerűen tökéletes.
Friss vagy aszalt áfonya is tökéletes a könnyen elkészíthető, omlós kekszbe.
A sütiket, tortákat bevonhatod és töltheted is könnyed vajkrémmel, amit kedvedre variálhatsz. A svájci krémben nem fogsz calódni.
A saját készítésű, zöldfűszeres-fokhagymás fűszervaj szendvicsre, halakhoz és húsokhoz is kiváló.
Ha most megkóstolod, egész szezonban lesz a hűtődben ínyenc medvehagymás szendvicskrém.
Készítsd úgy a pogácsát, mint az angolok! A scone kicsit édeskés, nagyon omlós, krémmel, lekvárral pedig különösen vonzó.
Ez a klasszikus kalács akkor lesz igazán foszlós, ha fokozatosan adagolod hozzá a vajat.