Lassan sült sertésoldalas ragacsos mázzal: magától leválik a csontról, ha így készíted
A lassan sült sertésoldalassal valódi munka alig van, csak azt kell kivárni, amíg a sütőben omlósra puhul.
Összesen 34 találat.
A lassan sült sertésoldalassal valódi munka alig van, csak azt kell kivárni, amíg a sütőben omlósra puhul.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
Süsd egybe a savanyú káposztát sült oldalassal úgy, ahogy a csehek készítik!
Készítsd el a sült oldalast minimális munkával, és vele sült hagymával!
A húst először főzd puhára, majd utána süsd meg az édes, ragacsos szószban!
Még finomabb lesz a mézes-mázas oldalas, ha karakteres ízű dijoni mustárt használsz a páchoz.
A fokhagymás sült oldalas titka a kevés fűszer és a viszonylag alacsony hőmérsékleten történő, jó hosszú sütési idő.
Ha így készíted a fokhagymás oldalast, a tiéd lesz a legfinomabb.
A fokhagymás sült oldalas nagyon finom bármilyen körettel, főzelék feltétjeként pedig a legjobb választás.
A mézes-sörös oldalas igazi csemege: akkor a legjobb, ha a hús szinte magától válik le a csontról.
A ragacsos, mázas oldalas titka a pácolási időben és a sütésben rejlik: akkor a legfinomabb, ha egy éjszakát befűszerezve tartod a hűtőben.
Az oldalas az egyik legfinomabb húsféle. Csípős, mézes pácban érlelve különösen ízletes.
A sült oldalas sok fokhagymával az igazi. Főzelék tetejére a legjobb választás, de bármilyen köret mellé is megállja a helyét.
Ha szereted külön-külön a káposztát és az oldalast, próbáld ki összesütve!
Ha jól készíted, a sült oldalas nem lesz száraz és rágós. A siker egyik titka a pác, a másik pedig a lassú sütés.
A mustáros sült oldalassal tényleg jóllakik a család. Ha szereted a kicsit zsírosabb húst, ennél jobbat nem is készíthetnél.
Ez az egyszerre ropogós és omlós sült oldalas a páctól és a háromféle hagymától lesz fenséges.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Ha a szaftosabb húsokat részesíted előnyben, az omlós, fokhagymás oldalassal nem fogsz mellé.
Kerti partik nagy kedvence az omlós, ragacsos BBQ-oldalas. Készítsd el hozzá saját magad a pácot!
Ha így sütöd az oldalast, a hús leomlik a csontról, és bőven lesz mit tunkolni.
A texasi sült oldalas egyszerre édes és savanykás, a hús pedig szétolvad a szádban.
Készíts fejedelmi ebédet! A sült oldalas akkor az igazi, ha omlós, szaftos és ragacsos.
A fűszeres, pácolt oldalas savanyú káposztával még ízletesebb.
Ha kipróbálod a sörben sült, pácolt oldalast, fantasztikus ízélményben lesz részed.
Ha igazán tartalmas fogást szeretnél az asztalra tenni, készíts káposztás sült oldalast.
Ha szereted a hagyományos vasárnapi sült húsokat, készítsd el az ízletes fokhagymás oldalast.
Aki megkóstolja a mézes-mustáros sült oldalast, áradozni fog róla. Ünnepi ebédnek is tökéletes.
A barbecue a szabad tűzön sütés csúcsa. A barátaid is arra várnak, hogy áthívd őket egy oldalasra.
A zsíros sertéshús omlós és isteni. Próbáld ki mind!