sult_csirke
Cikkek és képek a következő témában: sult_csirke.
Összesen 131 találat.
Omlós, zöldfűszeres pillangócsirke: édes répa is sül mellette
Az étvágygerjesztő pillangócsirke és mézes répa együtt fantasztikus ételt alkotnak, ráadásul külön köretről nem kell gondoskodni.
Ropogós bőrű, házi pácban sült csirkecombok: tegyél mellé almát is
A ropogós bőrű, szaftos, fűszeres csirkecombok tökéletesen harmonizálnak az édeskés, sült almával.
Szaftos és fűszeres piri-piri csirke: egészben sütve fejedelmi lakoma
Az egészben sült piri-piri csirke receptje az Életünk ízei című szakácskönyvben jelent meg.
Ropogós bőrű, omlós, rozmaringos csirkecomb: zöldségkörettel készül
A zöldségkörettel sült, ízletes rozmaringos csirkecomb laktató fogás, és csak néhány perc tényleges munka van vele.
Ropogós, egészben sült csirke hagymaágyon: így lesz a szaftja a legfinomabb
Az egészben sült csirke még finomabb lesz, ha hagymacikkek is pirulnak mellette a tepsiben.
Céklával és krumplival sült csirkecomb: a házi páctól igazán finom a hús
Nem egészen egy óra alatt fenséges ebédet varázsolhatsz az asztalra. A csirkecombbal együtt sül a zöldségköret is, ami így sokkal ízletesebb lesz.
Fehérboros csirkecomb répával sütve: így lesz a hús igazán szaftos
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
Így lesz a sült csirke bőre igazán ropogós: egyetlen kihagyhatatlan hozzávaló a titka
Fejedelmi ebéd a sült csirke, és nem is bonyolult. Nagyon fontos, hogy a bőre a lehető legropogósabbra süljön.
Paradicsommal sült, rozmaringos pillangócsirke: omlós, szaftos és szép fényes lesz a hús
Egy egyszerű, trükkös módszerrel különlegessé, még étvágygerjesztőbbé teheted a klasszikus egészben sült csirkét!
Egészben sült vajas csirke: a bőre ropogós, belül elképesztően puha
Az egészben sült vajas csirke rendkívül mutatós, mégsem nehezen elkészíthető étel.
Ropogósra, fényesre sült egész csirke almával, gombával: fejedelmi fogás egyszerűen
Ehhez a sült csirkéhez nem kell semmi extra, mégis isteni lesz a végeredmény. A libazsírtól olyan szép, fényes a bőre.
Egészben sült csirke krumplival és paradicsommal: a fokhagymás vajtól lesz fényes, ropogós a bőre
Nem lesz unalmas a sült csirke, ha fűszervajjal dobod fel. Sőt, vele együtt a köret is elkészül.
Paradicsommal sült, kakukkfüves csirkemell: grillen és sütőben is elkészítheted
Könnyű, ízletes, diétás csirkét süthetsz édes, lédús paradicsommal és friss kakukkfűvel.
Római tálban, egészben sült fűszeres csirke: a sörtől még ropogósabb, fényesebb a bőre
Még finomabb az egészben sült csirke, ha római tálban puhul omlósra.
Citromos-fokhagymás csirke egészben sütve: finom omlós és szaftos lesz
Az egészben sült csirke is lehet nyárias, a citrom és a zöldfűszerek üdítővé varázsolják a húst.
Omlós, szaftos sült csirke édesköménnyel: az ízek sütőben érnek össze
A jellegzetesen ánizsos ízű édeskömény egészen különleges zamatot ad a sült csirkének. Mint a legtöbb húsételnek, ennek is jót tesz, ha sütés előtt fehérborral locsolgatod.
Egészben sült csirke baconbe tekerve: vele sülnek a zöldségek is
Ha baconbe tekerve sütöd az egész csirkét, a szokásosnál is omlósabb, szaftosabb lesz.
Almával, egészben sült csirke: a bőre szép fényes és jó ropogós
Csupa egyszerű hozzávalóból isteni hétvégi főételt tehetsz az asztalra. Az egészben sült csirke omlós és szaftos.
Egészben sült, ropogós csirke rengeteg fokhagymával: omlós, szaftos marad a hús
Ennek az egészben sült csirkének a titka a vaj és a sok fokhagyma.
Ropogós, fehérboros csirkecomb vele sült zöldségekkel: fenséges főfogás
Ínycsiklandó ételt varázsolhatsz a csirkecombból, ha zöldségekkel együtt sütöd ropogósra. A bor különleges ízt ad neki.
Tepsiben sült, fokhagymás, zöldséges csirkecomb: egyszerűen fenséges
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!
Egészben sült csirke citrusokkal: a házi fűszerkeveréktől lesz igazán fenséges
Ne legyen mindig ugyanolyan az egészben sült csirke! A különféle citrusok csodás aromát és zamatot adnak a húsnak.
Krumplival sült, fokhagymás csirke: kívül piros, ropogós, belül omlós
A sok fokhagyma tökéletes arra, hogy felturbózd vele a csirkét. Szárnyak és combok együtt is kerülhetnek a sütőbe.
Egészben sült csirke almával és krumplival: a bőre ropogós, a hús szaftos és omlós
A vajtól a csirke bőre extra ropogós lesz, a krumpli és az alma pedig átveszik a fűszerek csodás ízét és illatát.
Tepsis csirke vele sült mézes fokhagymával, barackkal: az egyik legfinomabb kora őszi húsétel
Ebben a kényelmesen elkészíthető tepsis csirkében az édes és a sós ízek csodás harmóniában vannak egymással.
Sörösdobozon sült fűszeres grillcsirke: szaftos, omlós és ropogós
Amerikai grillpartik kedvence a sörösdobozon sült csirke. Ezzel a módszerrel a hús fantasztikusan puha lesz.
Ropogós bőrű, fokhagymás, fűszeres csirkeszárny: olcsó, mégis isteni
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Hagymás, zöldfűszeres pillangócsirke: így még ropogósabbra sül
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.
Omlós rozmaringos csirkecomb vele sült zöldségekkel: csak tedd a sütőbe a hozzávalókat
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.