Kiadós kolbászos-babos egytálétel: ezt a szaftot igazán jó tunkolni
A kolbászos-babos egytálételt kedved szerint készítheted csípősre is.
Összesen 80 találat.
A kolbászos-babos egytálételt kedved szerint készítheted csípősre is.
A chili és a csoki nagyon jól kiegészítik egymást: tortában is finomak együtt.
A sűrű, zöldséges csirkeragu akár köret nélkül is teljes értékű fogás lehet.
Ha te is azon a véleményen vagy, hogy egy kevés chili soha sem árt, ebben a válogatásban megtalálod a neked tetsző receptet.
A darált húsos tészta szószában a paradicsom savasságát mascarpone ellensúlyozza.
A fokhagymás, chilis sertéstarja készülhet tepsiben is, de ha van lehetőséged, pakold grillrácsra, és úgy süsd ki!
Az egyszerre édes és csípős sütőtök nemcsak finom, hanem egészséges téli csemege is.
Nagyon jól mennek az édeskés sárgarépa-krémleveshez a különböző fűszerek. Még az sem baj, ha kimarad a chili vagy a kurkuma.
Akkor a legfinomabb a bográcsban készült babgulyás, ha egészen sűrűre főzöd.
Ha szereted a csípőset, ezeket a zöldfűszeres, chilis csirkecombokat neked találták ki. Sütés előtt tartsd őket pikáns páclében!
A pikáns medvehagymás spagetti hamisítatlan tavaszi ebéd vagy vacsora lehet.
Ha szereted a pikáns ízeket, dobd fel a csokis trüffelgolyót egy kis chilivel!
Tortillába tekerve is nagyon finom a chilis bab - a lényeg, hogy hagyj időt arra, hogy az ízek lassan összeérjenek a tűzhelyen!
Ez a fehérboros mártásban készült tészta a hozzá tálalt ropogós baconkockáktól lesz ellenállhatatlan.
A sütőben sült fokhagymás, zöldfűszeres páccal leöntött cukkinikorongok finomak és nagyon egészségesek is.
A csípős mázzal bevont csirkecombokat sütőtökkel együtt piríthatod ropogósra.
A baconszeletekbe tekert fűszeres sült krumpli nagyon könnyen elkészíthető ropogtatnivaló.
A laktató, fűszeres chilis bab vegetáriánus változatban, krumplival készítve is abbahagyhatatlan.
A chili rengeteg egészségügyi előnnyel bír a szervezetre nézve.
A tejszínes kukoricalevest a chili teszi pikánssá, a pirított bacon pedig kiadóssá.
A joghurtos mártogatóssal tálalt görög húsgombócok tökéletes kísérői a langyos nyári estéknek.
Dobd fel a meccsnézést házi készítésű, pikáns salsa szósszal és némi ropogtatnivalóval! Ebben nincs semmi adalékanyag.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
A paradicsomos-mézes páctól fenséges lesz a ragacsos csirkeszárny, ami akkor tökéletes, ha kívül ropogós, belül omlós.
Az egyszerű csirkeszárny pikánsan, baconbe tekerve olyan fenséges, hogy bármikor és bármilyen alkalomra kínálhatod.
Egy kis rafinériával változatosabbá teheted a sült csirkemellet: a chili és a zöldfűszerek feldobják a semleges húst.
Akár télre is elteheted a sokoldalú, zamatos paradicsomszószt, ami a chilitől még különlegesebb.
Ha nagyobb társaságra főznél, a chilis bab mindig kiváló választás. Bográcsban különösen finom lesz.
Hozzál ki minél többet a csirkeszárnyból! Akkor a legjobb, ha egyszerre ragad és ropog.
A grillen sült csirkeszárny egy jól megválasztott páctól lesz olyan finom, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod utána.